rss

Noul Renault Austral: un SUV atletic si tehnologizat

  1. 27/02/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Este ultima dezvaluire inainte de prezentarea digitala care va avea loc in premiera mondiala pe 8 martie. Dupa ce si-a aratat silueta camuflata si interiorul elegant, noul Renault Austral vine cu un teaser final sub forma unei schite de design.
    Noul Renault Austral este atletic, senzual si tehnologizat, incorporand toate semnele distinctive ale unui SUV. Designerii si-au dorit sa ii confere o personalitate puternica, sic, dar si ateletica, capabila sa reflecte reinnoirea unui brand modern, ce traverseaza acum mijlocul planului Renaulution.
    Toate caracteristicile unui SUV
    Noul Austral are un stil foarte modern. Rotile sale mari ii subliniaza  silueta atletica printr-o linie a capotei plasata aproape de pasajele rotilor. O reusita ce confera putere si caracter vehiculului. Noul Austral are, de asemenea, toate caracteristicile specifice SUV-urilor: scuturile de protectie fata si spate contrastante, protectii la impact lateral si praguri, garda la sol inalta si linia inferioara a geamurilor, de asemenea inalta, toate asigurand protectia pasagerilor.
    Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director:
    “Am proiectat exteriorul Noului Austral pe baza limbajului „senzual tech” al marcii Renault. Rezultatul este o combinatie de forme generoase, cu umeri curbati, laturi proeminente si detalii tehnice subtile, cum ar fi luminile high-tech, care ii intaresc designul distinctiv.” 
    Parte frontala distinctiva si semnatura luminoasa recognoscibila
    Partea frontala a Noului Austral combina dinamismul cu rafinamentul. Grila mare in carouri este strabatuta, in partea de sus, de o linie cromata orizontala care se prelungeste la exterior, pana spre faruri. Acest element de design largeste vizual partea din fata a vehiculului, oferindu-i o nota de eleganta si rafinament. 
    In centru, noul logo Renault „Nouvel’R” subliniaza personalitatea moderna a vehiculului.
    100% LED, iluminatul Noului Austral este atent proiectat si se remarca prin modernitate. in fata, Noul Austral incorporeaza semnatura luminoasa caracteristica modelelor Renault, in forma literei C. Actualizata, semnatura confera vehiculului un aspect tehnic, adaugandu-i personalitate si intensificand-i designul atletic.
    Proportii fara precedent si profil aerodinamic aerodinamism
    Dimensiunile Noului Austral ofera senzatia de spatiu, robustete si sportivitate intarita de unghiul de inclinare a lunetei. Liniile proeminente din partea superioara a pasajelor rotilor ofera structura vehiculului.in partea inferioara, o cuta marcata trece pe lateral si coboara spre capacele rotilor, intensificand asftel structura si dinamismul siluetei.
    In partea superioara a geamurilor laterale, rama din otel inoxidabil lustruit a lunetei adauga intensitate liniei inclinate a plafonului si suprafetelor de sticla, formand o curba dinamica pana spre hayon. 
    Admisiile de aer centrale si laterale de pe bara de protectie fata, curbura plafonului si liniile sculptate care strabat partile laterale subliniaza vizual eficienta aerodinamica.
    Premiera mondiala digitala a Noului Renault Austral va avea loc marti, 8 martie 2022, incepand cu ora 10.30.  

    Vizualizari: 896