rss

Noul Renault Austral: Calitate de la prima privire

  1. 13/02/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Renault Austral continua sa se dezvaluie si va invita sa descoperti atentia care a fost acordata interiorului sau de la design pana la alegerea materialelor si excelenta executiei… Noul Renault Austral isi cufunda pasagerii intr-un spatiu placut, modern si elegant.
    Echipele de proiectare si inginerie ale Renault s-au asigurat ca nivelul de calitate este observat din primul moment. Toate zonele de contact au fost prelucrate atent pentru a le face placute si moi la atingere. Materialele au fost alese cu cea mai mare grija pentru a evidentia un finisaj rafinat si vizibil din start. 
    Francois FARION, Head of Colour & Trim:
    “Pentru a ajunge la nivelul de calitate al Noului Renault Austral, nu am facut niciun compromis in ceea ce priveste alegerea materialelor si calitatea executiei, cum ar fi finisajul din lemn real, special tratat, al echiparii Iconic.”
    O PLANSA DE BORD ELEGANT STRUCTURATA IN PASI
    In partea superioara, viziera plansei de bord a fost indepartata, iar bordul acoperit cu un material textil captusit cu finisaj mat foarte moale la atingere. Banda de lumina se extinde in panourile usii, ajutand astfel la amplificarea perceptiei vizuale. Materialele rafinate, precum lemnul adevarat tratat dupa metoda japoneza „Maki-e”, imbunatatesc interiorul. Aceasta tehnica speciala consta in aplicarea mai multor straturi de pigmenti metalici pe lemn cu un material textil, care ii scoate in evidenta granulatia. La atingere, acest tratament face posibila pastrarea fibrei si reliefului natural al lemnului. In cele din urma, o banda eleganta cromata satinata infasoara cu grija grila de ventilatie orizontala. 
    PANOURI CU SPUMA SI SCAUNE BINE INGRIJITE
    Ca o extensie a tabloului de bord, panourile usilor din fata si din spate sunt acoperite cu spuma in partea de sus. Acestea au aceleasi detalii si finisaje pentru si mai mult rafinament, indiferent de pozitia ocupantilor. Materialele textile tapitate se estompeaza subtil de la negru la gri deschis si se potrivesc cu pielea Synderm (piele sintetica, avand o granulatie fina) pentru o nota eleganta.
    O COTIERA INTELIGENTA
    Consola centrala incorporeaza o cotiera cu un ornament cromat satinat, pe un capac fin granulat, placut la atingere. Inspirat din lumea avioanelor si a ceasornicelor fine, designul este unul care evoca maiestria si precizia. Cand il glisati inapoi sau inainte, emite un sunet mecanic similar cu cel al cadranului de pe un seif - inca un exemplu al atentiei deosebite acordate fiecarui detaliu.
    [SAVE THE DATE – 8 MARTIE 2022]
    Noul Renault Austral va fi dezvaluit in cadrul unei premiere mondiale digitale, marti, 8 martie 2022 la 10:30 (ora Romaniei).

    Vizualizari: 844