rss

Noul Range Rover SV Bespoke, lux personalizat si rafinament

  1. 04/06/2023
    Vezi toate fotografiile (2)

    Range Rover stabileste un nou etalon al luxului modern prin introducerea unui serviciu SV Bespoke, oferind clientilor posibilitati multiple de personalizare. 
    Serviciul este disponibil pentru echiparile Autobiography si SV, iar o suita de imbunatatiri ii permit mentinerea modelului Range Rover printre cele mai dorite SUV-uri de lux din lume.
    Printre actualizarile modelului Range Rover se regaseste si cea mai recenta generatie de infotainment Pivi Pro, iar noile modele plug-in hybrid sunt mai puternice. Range Rover SV este, de asemenea, disponibil in varianta hibrida pentru modelul cu ampatament lung, in timp ce modelul emblematic V8 dispune de o tehnologie mild hybrid care sporeste eficienta. O noua varianta de 615CP este exclusiv introdusa pe modelul Range Rover SV, pentru putere maxima.
    Geraldine Ingham, Managing Director, Range Rover, a declarat: „Range Rover este sinonim cu exclusivitate si lux. Acum, cu noul serviciu SV Bespoke, ii invitam pe clientii nostri cei mai exigenti sa devina creatorii vehiculului lor cu adevarat unic – alegand finisajele pe care le doresc, fiind ghidati de echipa noastra de proiectare. Imbinand personalizarea imbunatatita cu rafinamentul fara egal si capacitati de neegalat, Range Rover continua sa ofere cea mai buna experienta a luxului modern.”
    SV Bespoke 
    Serviciul SV Bespoke reprezinta apogeul personalizarii. Pentru a obtine specificatiile perfecte, clientii isi pot personaliza modelul Range Rover la SV Bespoke Commissioning Suite din Marea Britanie, pot vizita un dealer autorizat sau pot finaliza comanda online printr-un serviciu virtual exclusiv.
    SV Bespoke ofera acces la o gama larga de materiale si finisaje interioare si exterioare. Clientii urmeaza un proces unic si cuprinzator de personalizare, care ia in considerare culorile, temele, optiunile exclusive SV, materialele si finisajele. Fiecare vehicul personalizat promite sa fie la fel de unic precum creatorul sau, iar combinatiile de design pregatite de echipa Range Rover sunt disponibile pentru a ajuta clientii sa-si creeze masina visurilor lor. 
    Varietatea de culori si materiale include pana la 391 de posibilitati, in timp ce paleta de vopsea SV Bespoke cuprinde peste 230 de culori in finisaje satinate si lucioase. Alternativ, serviciul de vopseluri SV Bespoke Match to Sample poate reproduce, la cerere, orice culoare exterioara, oferind posibilitati nelimitate pentru fiecare personalitate.
    Nivelul de maiestrie de care dau dovada expertii SV Bespoke este exemplificat prin atentia la detalii oferita capotei Range Rover si inscriptiei de pe hayon, care este disponibila intr-o gama de finisaje din metale pretioase, inclusiv aur de 24k.
    Alegerea motorului
    Gama extinsa de sisteme de propulsie a modelului Range Rover a fost, de asemenea, imbunatatita. Motoarele plug-in hybrid puternice si eficiente dispun de un nou motor electric de 160kW care, impreuna cu motorul Ingenium benzina de 3.0 litri cu sase cilindri, produce 550CP si respectiv 460CP pe P550e si P460e – fata de 510CP si 440CP pe modelul precedent.
    Tehnologia optimizata ofera o acceleratie imbunatatita in modul EV, reducand timpul necesar pentru a atinge in 5 secunde 100 km/h in putere pur electrica. Folosind ambele surse de alimentare, P550e poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5 secunde, comparativ cu 5,5 secunde caracteristice modelului anterior.
    Acestea sunt disponibile alaturi de motoarele Ingenium mild hybrid cu sase cilindri benzina si diesel si ofera emisii de CO2 de 16 g/km cu o autonomie in modelul electric crescuta de la 113 km pana la 121 km – oferind o autonomie reala de pana la 94 km.
    Motorul PHEV este acum disponibil in exclusivitate pe Range Rover SV cu ampatament lung. Clientii au optiunea de a alege designul caroseriei cu ampatament lung cu patru locuri, optiunea SV Signature Suite si motor PHEV, reprezentand apogeul modelului de lux Range Rover.
    Motorul V8 foloseste pentru prima data tehnologia Mild Hybrid (MHEV). Sistemul MHEV ofera o eficienta sporita prin colectarea energiei captate la decelerare si franare si raspunsuri imbunatatite pe masura ce energia stocata este redistribuita in timpul acceleratiei. Atunci cand sunt combinate cu alte beneficii ale sistemului, precum operarea mai lina a sistemului Stop/Start, aceste atribute ofera o imbunatatire a emisiilor de CO2.
    Pe noul model Range Rover SV se regaseste si un motor V8 MHEV bi-turbo pe benzina cu putere imbunatatita de 615CP si un cuplu de 750 Nm, care ofera performante extraordinare.
    Tehnologie integrata
    Interiorul luxos combina conectivitatea fara efort si tehnologia mai intuitiva ca niciodata cu cea mai recenta generatie de infotainment Pivi Pro. Ofera o interfata precisa si perceptibila, permitand clientilor sa controleze functiile cheie ale vehiculului prin intermediul elegantului ecran tactil mobil de sticla de 13.1 inchi.
    Noile bare laterale cu comenzi glisante usor de utilizat pentru controlul volumului si al climei, ofera o operare imediata si precisa pentru functiile cheie directe, indiferent de ecranul de meniu afisat, iar aproximativ 80% din sarcini pot fi efectuate la doua atingeri ale ecranului de pornire. 
    Noua tehnologie Country Road Assist este prezenta in exclusivitate pe Range Rover pentru a spori confortul pasagerilor si pentru a reduce efortul soferului atunci cand foloseste Adaptive Cruise Control. Sistemul inteligent utilizeaza navigatia pentru a ajusta viteza tinta, tinand cont de curbele de pe drum si de modificarile limitei de viteza, accelerand sau franand fara efort.
    Dupa debutul sau pe Range Rover Sport, sistemul Dynamic Response Pro duce confortul la volan intr-o noua dimensiune. Tehnologia de control anti-ruliu reduce inclinarea in viraje pentru a oferi o experienta relaxanta si antrenanta, prin folosirea unor actuatori capabili sa livreze un cuplu de pana la 1,400 Nm catre fiecare punte. 
    Capacitatea modelului Range Rover de rulare pe orice tip de teren este, de asemenea, imbunatatita prin introducerea sistemului Adaptive Off-Road Cruise Control. Fiind parte integranta a sistemului avansat Terrain Response 2®, acesta ii ajuta pe soferi sa navigheze in situatii dificile, asigurand o avansare constanta in functie de conditiile terenului. Soferii pot selecta una dintre cele patru setari de confort, iar sistemul ajusteaza, in consecinta, in mod inteligent viteza vehiculului, permitand soferului sa se concentreze pe directia de mers. 

    Vizualizari: 586
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »