rss

Noul Porsche Panamera va debuta in China

  1. 05/01/2009
  2. Tags: Panamera, Porshe
    Vezi toate fotografiile (6)

    Galerie foto  click aici

    Porsche va prezenta noul Panamera la Salonul Auto din Shanghai, ce va avea loc intre 20-28 aprilie.

    Porsche Panamera va debuta echipat in doua variante de motorizare: V6 si V8 normal aspirate si o alta varianta care va beneficia de tehnologia bi turbo si va devolta o putere cuprinsa intre 300-500 CP.

    In functie de model, acesta va fi echipat cu o transmisie manuala in 6 trepte sau cu noua transmisie PDK in 7 trepte disponibila ca optiune pe toate modelele din gama, mai putin pe cele care nu au fost dotate cu tehnologia PDK de la inceput.

    Ca o optiune Panamera Gran Turismo va fi disponibil cu pachetul Sport Chrono care ii confera supercarului un plus de sportivitate si dinamism.

    Versiunile V6 si V8 normal aspirate vor fi disponibile standard. Modelul premium al gamei, echipat cu o unitate turbocharged va beneficia de sistemul PTM (Porsche Traction Management).
    In plus, fata de suspensiile din otel obisnuite, noul Panamera va beneficia de un nou sistem de suspensii adaptiv.

    In Sport Plus Mode, suspensia coboara garda la sol, conferindu-i un plus de dinamism, imbunatatindu-i centrul de greutate si reducandu-i considerabil consmulul de combustibil.

    Porsche Panamera va fi disponibil si cu tehnologia PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control) care imbunatateste raspunsul masinii in materie de manevrabilitate pe drum cu denivelari si in linie dreapta.

     

    Vizualizari: 1126