rss

Noul Phaeton va apare in 2011

  1. 09/02/2007
  2. Tags: Phaeton, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    In ultima vreme au fost atatea declaratii contradictorii formulate la Wolfsburg, incat ne vedem nevoiti sa innoim fiecare stire sosita din orasul lui Volkswagen.

    Dupa ce initial a declarat ca nu mai vrea jucarii de genul lui Phaeton, presedintele grupului actionar majoritar la VW, Wendelin Wiedeking, a spus intr-un interviu dat unei reviste germane ca va exista o noua limuzina de lux VW, aceasta fiind programata pentru 2011.

    Cuvintele sale au sunat periculos de asemanator cu ceea ce declara pe vremuri Ferdinand Piech: „Natural ca avem nevoie de un (nou) Phaeton [...] In clasa de lux performanta tehnologica este demonstrata oricum. O marca precum Volkswagen trebuie sa fie o autoritate constanta – de la Polo la Phaeton”.

    De aici se desprind doua idei clare: unu –  VW va face din nou o masina de 100.000 de euro si doi – ea va fi din nou cea mai sofisticata din lume. Concluzia? O noua minune tehnologica care, foarte probabil, va atinge mai des mocheta showroom-urilor decat asfaltul. Din nou...
    Vizualizari: 1736