rss

Noul Opel Manta GSe ElektroMOD afiseaza un zambet radiant

  1. 04/05/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    O masina plina de emotie – legendarul Opel Manta se transforma intr-un ElektroMod fara emisii poluante, cu o parte frontala noua si moderna. Sub capota iconica neaga, specifica marcii Opel, motorul cu patru cilindri face loc unui motor electric puternic. Litera ”e” din denumirea GSe simbolieaza acum electrificarea. Caroseria cu linii clasice este vopsita in nuanta galben neon si primeste un zambet stralucitor sub forma celei noi tehnologii LED. Modelul Manta clasic a oferit inspiratia pentru noul element de design al partii frontale, numit Opel Vizor, prin aranjamentul simetric al farurilor si al emblemei Opel Blitz. Elementul Vizor este implementat pentru noile modele Mokka si Crossland. Iar acum, Opel Manta GSe ElektroMOD duce acest element la un nou nivel: Pixel-Vizor.
    Noul Opel Pixel-Vizor se intinde pe toata latimea partii frontale si poate comunica intr-un stil original. Manta GSe poate comunica cu ceilalti participanti la trafic, afisand mesaje pe intraga suprafata frontala: „Inima mea germana a fost ELEKTRificata”, „Sunt intr-o misiune electronica zero”, „Sunt un ElektroMOD”. De asemenea, silueta unei pisici de mare Manta Ray poate aparea plutind pe afisajul Pixel-Vizor. Designerii Opel s-au distrat putin cu legendarul logo Manta si l-au proiectat sub forma unui cod QR. Sigla inconfundabila a producatorului german straluceste central, iar cele doua fulgere ies din cercul emblemei devenind luminile de zi LED integrate in Vizor. Pur si simplu electrizant. Opel autentic.
    „Manta GSe ElektroMOD este munca unor designeri pasionati, modelatori 3D, ingineri, tehnicieni, mecanici, experti in produse si marci”, explica Pierre-Olivier Garcia, manager de design de marca Opel Global, in numele echipei Manta GSe. „Toti sunt fanii Opel care iubesc masinile si se distreaza dezvoltand lucruri noi. Cu Manta GSe, construim o punte de la traditia Opel, catre un viitor sustenabil. Acest amestec de zeitgeist si modern este absolut fascinant.”
    Manta GSe ElektroMOD este o reinterpretare a modelului clasic Opel Manta A din 1970. In acelasi timp, masina reflecta fascinatia unei comunitati in crestere, care transforma masini clasice, precum Manta, in asa-numitele RestoMods cu tehnologii moderne si design nou. Noul Manta GSe ElektroMOD este pur electric, iar cockpitul este complet digital, dar la fel de sportiv ca un Opel GSe autentic. MOD inseamna schimbare, MODificari tehnice si stilistice, precum si un stil de viata MODern si durabil.
    Modificari pe care societatea noastra aflata mereu in miscare le experimenteaza in fiecare zi - schimbari catre solutii viitoare sustenabile au motivat tanara echipa de dezvoltare de la Opel. Din proprie initiativa, designerii modelului Manta GSe au pornit proiectul unei masini de vis. Dupa multe sesiuni de brainstorming, planul a fost pus la punct, iar un exemplar Opel Manta A a fost identificat in depozitul Opel Classic. De aici inainte, proiectul a fost alimentat cu pasiune pura. Atat de mult entuziasm, incat au fost molipsiti si pasionatii de masini din managementul Opel. Ideea unui model cool ElektroMOD devine realitate.
    In acest moment, Opel Manta GSe ElektroMOD primeste tusele finale la Rüsselsheim. In data de 19 mai 2021, neo(n)-clasicul va fi prezentat in toate detaliile sale incitante.

    Vizualizari: 907
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »