rss

Noul Opel Astra: primul teaser oficial

  1. 12/09/2008
  2. Tags: Astra, GM, Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Desi debutul mondial a celei de-a patra generatie a hatchback-ului in cinci usi Opel Astra este prevazut pentru editia de anul viitor a Salonului Auto de la Frankfurt, oficialii GM au dat publicitatii un nou teaser dupa ce in urma cu cateva zile ne prezentasera o prima schita cu viitorul model.

    Aceasta fotografie ne dezvaluie luminile pentru rularea pe timp de zi. Construit pe cea mai noua platforma Delta a celor de la GM, noul hatchback este inspirat din recent lansatul Opel Insignia in tentativa de a stabili noi standarde in segmentul din care face parte.

    Noul Astra va beneficia de un nou sasiu si, totodata, de noi propulsoare care ofera un cuplu motor mare cu un consum de combustibil moderat. Sisteme inteligente precum "Opel Eye", tehnologia care recunoaste indicatoarele si-l avertizeaza pe sofer asupra lor, sau farurile adaptive vor fi imprumutate de pe Insignia.

    Dupa lansarea europeana a noului Astra spre sfarsitul anului 2009 sau inceputul lui 2010, cei de la Opel vor aduce la Salonul de la Geneva din martie 2010 si versiunea sportiva in 3 usi GTC a acestui model, care va fi urmata la scurt timp si de variantele sedan, station+wagon si coupe-cabrio.

    Vizualizari: 1954