rss

Noul Opel Astra: interpretari grafice si poze-spion

  1. 10/04/2008
  2. Tags: Nurburgring, Opel astra
    Vezi toate fotografiile (6)
    In aceasta perioada, Opel lucreaza de zor la viitoarea generatie a hatchback-ului Astra, pe care l-au si scos in ultimele zile pe circuitul de la Nurburgring pentru o sesiune de teste.

    Camuflajul de tipul tabla de sah cu care ne-a obisnuit Opel atunci cand testeaza noi modele ne impiedica sa vedem si sa va oferim noile detalii de design exterior de care va beneficia noul Astra. In schimb, va putem prezenta doua interpretari grafice pe calculator care incearca sa aproximeze viitorul look al compactei germane.

    Este de asteptat ca noul Astra sa prezinte caracteristici similare cu cele ale lui Opel Insignia - inlocuitorul lui Opel Vectra -. Noul model va fi construit pe aceeasi platforma pe care va fi realizat si Saab 9-1 si va fi disponibil in versiuni de caroserie cu 5 usi, 3 usi, break si coupe-cabrio.

    Ca motorizari, marea noutate va fi aparitia propulsorului pe benzina cu turbocompresor si cu o capacitate cilindrica de 1.400 cmc, care va dezvolta o putere maxima de 170 de cai-putere - cu bioetanol, puterea va creste la 200 CP.

    Asemenea actualei generatii, noul Astra va dispune si de o varianta sportiva OPC, care ar putea fi disponibila si cu motor diesel.

    Noul Opel Astra ar putea debuta in septembrie 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt si va sosi in show-room-uri in primele luni ale anului 2010.
    Vizualizari: 1988