rss

Noul Opel Astra debuteaza in premiera mondiala in Russelsheim

  1. 12/09/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    S-A NASCUT UN NOU BLITZ – sub acest motto, Opel a prezentat in Russelsheim a sasea generatie Astra, complet noua. 
    In prezenta a 180 jurnalisti si in fata unui public format din alti aproape 500 reprezentanti media via livestream, noul CEO Uwe Hochgeschurtz a prezentat in chiar prima sa zi la Opel noul model. seful Opel a fost sustinut de Jurgen Klopp, manager-ul echipei FC Liverpool. Ambasadorul marcii Opel s-a aratat entuziasmat de noul Astra. Klopp a avut ocazia sa conduca pe un traseu de cativa kilometri un vehicul aflat in pre-productie, in timpul unei vizite facute la studiourile Opel Design in timpul verii.
    Pentru prima data, bestseller-ul cu emblema Blitz este acum electrificat. Noul Astra va fi disponibil in varianta plug-in hibrid, inca de la lansarea comenzilor, in octombrie. Opel Astra-e 100% electric va veni pe piata in 2023. Noua generatie Astra este disponibila de asemenea in versiuni cu motoare extrem de eficiente pe benzina sau diesel. Astfel clientii isi pot alege motorizarea preferata in functie de propriile optiuni. Preturile pentru noul Astra incep de la 22.465 €.
    “O masina fantastica! Noul Astra va deschide un nou capitol captivant in istoria modelelor Opel din clasa compacta. Va fi pentru prima data cand oferim ambele versiuni ale aceluiasi model, electrica si plug-in hibrid. Sunt increzator ca noul Astra si Astra-e vor face o impresie puternica si vor atrage multi clienti noi pentru marca,” a spus CEO-ul Opel, Uwe Hochgeschurtz la premiera mondiala din Russelsheim.
    Ambasadorul marcii Opel, Jurgen Klopp, a descris impresiile pe care si le-a format la volanul unui vehicul de pre-productie: “Am avut sansa sa conduc un Astra plug-in hibrid camuflat – cu adevarat foarte impresionant. Silentios si puternic in acelasi timp, cu manevrabilitatea apropiata unei masini sport. Iar aspectul: indraznet, inovator, creativ. Bine lucrat, Opel!”
    30 ani de Opel Astra: Bestseller si model emblematic al marcii
    Opel a vandut aproape 15 milioane modele Astra de la premiera succesorului Kadett in 1991. 30 ani mai tarziu, modelul clasei compacte este mai avansat ca niciodata. Noul Opel Astra este o adevarata declaratie de design pentru marca. Mai dinamic ca niciodata, cu suprafete stralucitoare, vaste, eliberat de elemente de prisos si cu o noua fata a marcii – Opel Vizor. A sasea generatie se lanseaza anul acesta ca o masina cu look sportiv in cinci usi, mai spatioasa totusi decat predecesoarea sa. 
    Noua generatie a fost conceputa si dezvoltata la sediul Opel din Russelsheim, unde va incepe productia in aceasta toamna. Noul venit aduce inovatii clasei compacte, pe care clientii le cunosteau anterior numai de la vehiculele mai scumpe. De exemplu, pe actualul model Astra debuteaza cea mai recenta versiune a blocurilor optice adaptive Intelli-Lux LED® Pixel Light. Tehnolgia vine direct de pe nava amiral a marcii Opel, modelul Insignia, iar cu cele 168 elemente LED, si deschide drumul in segmentele de piata compact si mediu.
    Un salt in timp a avut loc la interiorul noii generatii Astra. Cu panoul complet digital Pure Panel, instrumentele analogice sunt destinate istoriei. In locul acestora, noua interfata om-masina (HMI) cu elemente grafice noi, moderne, ofera clientilor o experienta pura, mai intuitiva. Accesarea se face prin intermediul unui display cu touch extra-larg, exact ca la un smartphone. Niciodata nu a fost Opel atat de intuitiv si usor de actionat, precum este cu noul Astra.

    Vizualizari: 1169
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »