rss

Noul Nissan Cube a fost lansat in Japonia

  1. 19/11/2008
  2. Tags: Cube, Nissan
    Vezi toate fotografiile (3)
     

    Noua generatie Nissan Cube este acum gata sa "se ofere" fanilor de masini compacte cu resedinta in Japonia. Cube va fi disponibil in Tara Soarelui Rasare incepand cu 26 noiembrie anul curent, in America de Nord - odata cu primavara anului 2009, in timp ce in celelalte colturi ale lumii va sosi abia undeva la finele lui 2009.

    De la lansarea primei generatii, in 1998, Nissan Cube s-a vandut in aproape un milion de unitati, iar niponii urmaresc acelasi succes de piata si cu noul model. Cube este o reprezentare perfecta a melange-ului confort si design, spatiu si caracter compact.

    Bineinteles ca au avut loc si schimbari. Sa vedem!

    Ca aspect esential, se spune ca noul Cube ofera un spatiu mai generos fata de modelul anterior. La acest capitol enumeram habitaclul confortabil, scaunele tip "cinema" ale pasagerilor din spate si parbrizul care aminteste de un ecran. Plafonul din sticla asigura o atmosfera aerisita si senzatia de spatiu dechis. Cube masoara mai putin de patru metri, oferind soferului o manevrabilitate usoara.

    Nissan Cube dispune de un motor  de 1,5 litri ce ofera un consum de combustibil redus. Poate fi condus atat cu tractiune pe doua, cat si pe patru roti cu ajutorul sistemului e-4WD. Preturile incep de la 14.971 dolari si ajung pana la 19.744 dolari pentru 2WD, iar pentru varianta cu tractiune integrala suma porneste de la 17.433 dolari si ajunge la 19.928 dolari.

    Vizualizari: 1267