rss

Noul motor V6 dCi Renault-Nissan echipeaza Laguna Coupe

  1. 20/11/2008
  2. Tags: Laguna Coupe, motor V6 Dci, Renault-Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Alianta Renault-Nissan a dezvaluit noul sau motor V6 Dci in cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Acum revine cu detalii:

    Primul motor diesel V6 dezvoltat si produs de Alianta Renault-Nissan este destinat versiunilor superioare ale modelului Laguna. Disponibil in combinatie cu transmisia automata in sase trepte, propulsorul se lanseaza echipand Laguna Coupe pentru ca apoi sa faca parte si din game apartinand altor automobile Renault, Renault Samsung Motors, Nissan si Infiniti.

    Noul V6 dezvolta pana la 265 CP, respecta normele Euro5 si a fost conceput pentru a putea oferi calitate si tehnologie premium clientilor din toata lumea. Performantelor exceptionale le corespunde un consum foarte redus de carburant.

    Laguna Coupe 3,0 V6 dCi 235 CP dispune de un cuplu de 450 Nm la 1500 de rotatii pe minut, accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7,2 secunde si consuma doar 7,2 litri de motorina la suta de kilometri in regim combinat, viteza maxima fiind de 242 kilometri pe ora.

    Perfect pentru utilizarea cotidiana, motorul este foarte silentios, durabil si nu transmite vibratii. 95% din materialele folosite sunt reciclabile. Va fi produs in Franta, la uzina Cleon a marcii Renault.

    Vizualizari: 1360