rss

Noul Mitsubishi Pajero Sport se prezinta la Moscova

  1. 17/07/2008
  2. Tags: Montero sport, Nativa, Outlander, Pajero, Pajero sport
    Vezi toate fotografiile (3)

    Compania nipona va dezveli in premiera mondiala noul Mitsubishi Pajero Sport in cadrul Salonului Auto de la Moscova, care va debuta pe 26 august la Crocus Expo din capitala rusa.

    Noul SUV va fi comercializat incepand cu sfarsitul acestui an in Rusia si in tari din Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, America Latina si din Oceania. In functie de piata pe care va fi vandut, modelul va purta alte denumiri: Montero Sport in America de Sud, Nativa in America Latina si Challenger in Australia.

    Pajero Sport 2008 afiseaza un design exterior care se distinge prin linii fluide si dinamice, completat de un interior stilat si spatios care se caracterizeaza prin confort, spatiu generos si siguranta. Habitaclul este disponibil atat in configuratie cu 5 locuri, cat si cu 7 locuri gratie unui al treilea rand de scaune.

    Mitsubishi Pajero Sport va fi oferit in trei versiuni de motorizare: un V6 pe benzina de 3,5 litri si doua dieseluri de 2,5 si 3,2 litri cu injectie directa si tehnologie common-rail.

    Noul model de teren este echipat cu sistemul de tractiune inegrala SuperSelect 4WD, folosit si pe SUV-ul Pajero, care transmite puterea catre toate rotile pe orice tip de suprafata de rulare.

    Alegerea Moscovei pentru prezentarea noului Pajero Sport reprezinta un indiciu clar despre pozitia Rusiei pe harta celor de la Mitsubishi Motors. In anul fiscal 2007, japonezii au vandut in jur de 100.000 de vehicule in Rusia, cel mai mare succes inregistrandu-l gama Lancer si familia de SUV-uri care mai cuprinde modelele Pajero si Outlander.

    Vizualizari: 2031