rss

Noul Mercedes E-Klasse a primit kit AMG

  1. 22/01/2009
  2. Tags: AMG, E-Klasse, E-Klasse AMG, Mercedes, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (9)

    Pentru cei carora nu le pasa ca vor trebui sa astepte pana in 2010 ca sa-si comande noul E-Klasse AMG, care va fi propulsat de un V8 de 6,2 litri si 550 CP, dar care isi doresc deja sa simta spiritul AMG, Mercedes-Benz a introdus pentru recent lansata limuzina un nou kit sport, care este oferit optional.

    Disponibil chiar de la lansarea pe piata a noului E-Klasse, adica din luna martie, kit-ul AMG poate fi asociat cu toate versiunile de motorizare, echipare si design ale modelului german.

    Galerie foto completa aici

    La exterior, aspectul agresiv al masinii este dat de o noua extensie a spoilerului fata, care a primit noi prize de aer mai largi, praguri laterale, precum si de o extensie noua si pentru bara spate. De asemenea, E-Klasse a primit si un nou sistem de evacuare sport - tevile de esapament sunt ovale pe versiunile in 4 cilindri si dreptunghiulare pe modelele V6 si V8 - dar si un set de jante din aliaj AMG de 18 inch cu un nou design, care au dimensiunile 245/40 R18 pe fata si 265/35 R18 pe spate.

    Noile jante ascund discurile de frana perforate si etrierele argintii - cele din fata poarta logo-ul Mercedes -, precum si suspensia sportiva Direct Control, care a micsorat garda la sol a masinii cu 15 mm.

    Si la interior se resimte spiritul AMG datorita noilor scaune sport tapitate cu piele de culoare neagra si avand cusaturi groase albe contrastante, combinatie care se regaseste si la nivelul panourilor usilor. Celelalte detalii purtand marca AMG ce caracterizeaza habitaclul lui E-Klasse AMG sunt pragurile inscriptionate cu logo-ul AMG, pedalierul din inox, volanul in trei spite cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza si schimbatorul de viteze, ambele din piele Nappa, covorase personalizate si nu in ultimul rand insertiile din aluminiu si crom.

    In functie de versiunea de motorizare pentru care opteaza clientul, kit-ul AMG costa in Germania de la 2.915 euro si poate ajunge la 4.046 euro.

    Vizualizari: 1529
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »