rss

Noul Lexus RX va debuta la Los Angeles Auto Show

  1. 26/10/2008
  2. Tags: Lexus, Los angeles, Rx, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lexus RX nu a impresionat niciodata exceland la un anume capitol, insa a stiut sa se faca apreciat luand note bune la toate materiile. Iar Toyota, evident, a facut multi bani din asta.

    Misiunea noii generatii, ce va debuta la peste o luna Salonul Auto de la Los Angeles, va fi totusi mult mai grea, in conditiile in care piata care i-a asigurat succesul actualului model si-a intors fata de la SUV-uri.

    Cifrele demonstreaza ca RX este unul dintre cele mai de succes nume din lumea SUV-urilor/crossover-elor de lux din ultima decada, numai in SUA vanzarile fiind de doua si, in unele momente, chiar de trei ori mai mari decat ale produselor concurente.

    Este greu de crezut ca, in atari conditii ale pietei americane, rezultatele mai pot fi repetate, insa Lexus e dator sa incerce si mai ales sa se adapteze: viitorul RX va avea obligatoriu o versiune cu propulsie hibrida clasica si, posibil, chiar una de tip plug-in.

    Designul va fi la randul sau un pas inainte, urmand a se inspira din estetica conceptului LF-xh; intre timp, habitaclul ii va tine isonul cu un spatiu supradimensionat mai ales la nivelul pasagerilor din spate, multumita in special celor 13 cm pe care noul RX ii va avea in plus comparativ cu actualul model.

     

    Vizualizari: 1079