rss

Noul Lexus LX570 vine la New York

 1. 14/03/2007
 2. Tags: Lexus LX470, Lexus LX570, Toyota
  Vezi toate fotografiile (2)
  Lexus, marca de lux Toyota va prezenta la Salonul Auto de la New York versiunea premium a noului Land Cruiser 100, numita LX 570.

  Aceasta va inlocui actualul LX 470 (foto) si va avea de luptat ca de obicei cu modelele germane, reprezentate (tot ca de obicei) de tripleta Mercedes (cu ML/GL), BMW (cu X5) si Audi (Q7).

  Principalul atu al masinii (in afara celor cateva sute de kilograme de aparatura electronica ultimul racnet incluse in pret) se anunta a fi noul motor V8 cu tehnologie VVT-i dezvoltat de Toyota, care a debutat deja sub capota uriasului pick-up Tundra.

  Acesta are o cilindree respectabila oriunde in Statele Unite – 5,7 litri, echivalenta cu cea a propulsorului vechiului Corvette –  si o putere ceva mai mica decat in cazul camionetei (350 CP in loc de 381), astfel incat sa nu deranjeze apele propulosorului de pe IS-F, capabil de 400 CP.

  Din pacate, daca e sa ne luam dupa spusele celor care au vazut deja masina necamuflata, detaliile spectaculoase se vor opri aici, designul masinii ramanand in mare masura neschimbat fat de actualul model (foto). Noi speram ca nu va fi totusi asa peste trei saptamani, mai ales ca plictisitorul nu poate fi acoperit la nesfarsit cu o fiabilitate perfecta. La fel de plictisitoare.
  Vizualizari: 955
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »