rss

Noul Kia Sportage ofera experienta unui condus dinamic si eficient in toate conditiile

  1. 05/12/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Kia Sportage a fost supus unui program de dezvoltare riguros pentru a oferi nivelul de implicare al soferului si confortul la rulare cerute de clientii europeni.
    Pentru prima data in istoria de 28 de ani a modelului Sportage, versiunea europeana a automobilului are un ampatament unic. Acest lucru face ca automobilul sa ofere spatiu interior generos si standarde superioare de practicitate si utilizare zilnica, precum si proportii exterioare care se potrivesc bine drumurilor europene.
    De asemenea, noua platforma a oferit bazele ideale pentru echipa de ingineri Kia pentru a seta meticulos trenul de rulare si sistemele electronice, creand un SUV care este rafinat, stabil si confortabil, cu manevrabilitate sporita, agil si dinamic.
    Agilitate si confort
    În timpul dezvoltarii noului Sportage, inginerii Kia au efectuat teste pe o varietate de drumuri europene pentru a perfectiona directia si configuratia suspensiei automobilului si pentru a calibra sistemele electronice de asistenta in timpul condusului.
    Sistemul MDPS - Motor Driven Power Steering al modelului Sportage ofera o directie extrem de comunicativa si conectata. Suspensia, care se bazeaza pe un sistem MacPherson pe puntea fata si pe o configuratie ”multi-link” cu patru brate pe puntea spate, a fost reglata pentru a face noul Sportage mai rafinat si mai confortabil, precum si mai sportiv prin caracterul sau dinamic.
    Tehnologie de ultima generatie
    Noul Sportage debuteaza cu o serie de tehnologii pentru precizie si control optim in toate conditiile meteo si pe diferite suprafete.
    Un sistem optional de suspensie controlata electronic (ECS), ofera confort si niveluri superioare de siguranta datorita controlului sau continuu al amortizarii. Tehnologia reactioneaza rapid la miscarile caroseriei si la comenzile directiei, efectuand ajustari rapide ale sistemului de amortizare pentru a contracara deraparea, tangajul si ruliul caroseriei in viraje. De asemenea, adapteaza forta de amortizare a suspensiei pentru a ajusta confortabil trecerea peste obstacole si pentru a reduce impactul asupra rotilor.
    Reprezentand o premiera pentru modelul Sportage si fiind disponibil pentru versiunile AWD Hybrid si Plug-in Hybrid, este noul modul denumit Terrain Mode*. Dezvoltat pentru proprietarii modelului Sportage care sunt dornici de aventuri in aer liber si activitati de agrement, modurile de condus avansate din cadrul Terrain Mode ajusteaza automat setarile modelului Sportage pentru o tractiune maxima pe suprafete dificile si provocatoare, inclusiv zapada, noroi si nisip.
    Noul Sportage porneste in modul Drive, o caracteristica standard pentru toate modelele. Șoferii pot alege apoi intre modurile de condus Confort, Eco sau Sport pentru a adapta mai bine experienta de condus la nevoile lor. Modul Eco a fost conceput pentru a obtine o eficienta optima a combustibilului. Cand soferul opteaza pentru modul Sport, raspunsurile la comenzile directiei si acceleratiei sunt imbunatatite pentru a oferi o experienta dinamica de condus. Pentru confort si siguranta sporita, toate modurile de condus sunt afisate pe display-ul digital de inalta rezolutie din panoul de bord, cu graphica unica in functie de modul de condus selectat.
    Un sistem de tractiune integrala (AWD) controlat electronic asigura distribuirea optima a puterii intre rotile din fata si din spate, in functie de conditiile de rulare si de modul de condus, imbunatatind nu numai performanta in timpul condusului, dar si siguranta si eficienta. Functia AWD Lock, disponibila pe modelele cu motor cu combustie interna si Mild Hybrid, distribuie in mod egal tractiunea catre toate cele patru roti, pentru o tractiune mai buna pe zapada sau in off-road.
    Pentru a imbunatati si mai mult performanta dinamica si stabilitatea in viraje este disponibil sistemul de inalta tehnologie E-Handling dezvoltat Kia. Disponibil pentru modelele Hybrid si Plug-in Hybrid care dispun de amortizoare conventionale, sistemul foloseste informatiile despre cuplu oferite de sistemul E-Motor pentru a imbunatati raspunsul directiei, tractiunea pentru modelele cu tractiune fata (FWD) si stabilitatea in situatii de urgenta.
    Fabricat in Europa, noul Kia Sportage va fi comercializat incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie 2021.

    Vizualizari: 1206
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »