rss

Noul Kia Niro, in premiera mondiala la expozitia Seoul Mobility Show 2021

  1. 05/12/2021
    Vezi toate fotografiile (8)

    Kia Corporation a dezvaluit astazi pentru prima data noul Niro la expozitia Seoul Mobility Show 2021, care isi propune sa faca mobilitatea sustenabila accesibila tuturor.
    Noul Niro intruchipeaza angajamentul Kia de a construi un viitor mai sustenabil. Ca parte integranta a gamei eco-friendly Kia in continua crestere, noul model se va adresa nevoilor complexe ale consumatorilor constienti de dezvoltarea sustenabila.
    „Kia continua sa faca pasi catre un viitor mai sustenabil, invitand pe toata lumea sa se alature tendintei Eco in noua era a mobilitatii”, a declarat Ho Sung Song, presedinte si CEO Kia. „Noul Kia Niro simplifica practicarea unui stil de viata sustenabil, cu materialele sale eco-friendly, tehnologia avansata si sistemele de propulsie electrice, in timp ce indeplineste si nevoile practice ale clientilor.”
    Redesenat complet de la zero, noul Niro a fost dezvoltat conform filozofiei de design „Opposites United” a companiei, implinind spiritul pilonului „Joy for Reason” (Bucurie in lucruri simple) . Acesta se inspira din natura nu numai in design, ci si in alegerea culorilor, materialelor si a finisajelor pentru a gasi un echilibru perfect intre o abordare responsabila fata de mediu si o perspectiva orientata spre viitor.
    Influenta puternica a conceptului Habaniro 2019 este evidenta in designul exterior al modelului Niro, cu aspectul sau de crossover elegant si indraznet si caroseria high-tech in doua tonuri de culori. Un montant lat in spate imbunatateste fluxul de aer pentru a creste caracterul aerodinamic si se imbina cu blocurile optice din spate in forma de bumerang.
    Semnatura Kia „tiger face” a fost transformata pentru noul Niro si se extinde acum de la capota pana la partea inferioara a aripii robuste. Designul frontal contemporan este completat de tehnologia LED DRL, care inspira incredere si ofera un aspect frapant pe sosea.
    Designul unic al blocurilor optice verticale din spate evidentiaza aerodinamica si tehnologia, complimentand atitudinea puternica si stabila a automobilului cu ”umeri” largi si geamuri inalte. Designul spate al modelului Niro combina suprafete simple cu sectiuni dinamice pentru a sublinia modernitatea si a oferi un alt punct de atractie pentru consumatori.
    Aerodinamica eficienta si materialele sustenabile sunt unite prin coeziunea designului. Aceasta combinatie perfecta ofera spatiu si un aspect de SUV. In plus, Kia introduce tehnologia „Greenzone Drive Mode” care comuta automat modul (P)HEV in modul de condus electric (EV), astfel incat sa raspunda cererii de solutii de mobilitate sustenabila. Atunci cand este condus in zone ”verzi”, cum ar fi zonele rezidentiale, sau scoli si spitale din apropiere, automobilul foloseste automat energia electrica pe baza indicatiilor de navigatie si a datelor din istoricul calatoriilor. De asemenea, recunoaste locurile preferate ale soferului, inclusiv casa si biroul inregistrate in sistemul de navigatie ca zona verde.
    Ca o declaratie clara a angajamentului Kia fata de sustenabilitate si un indiciu al dezvoltarii viitoare a modelului, noul Kia Niro prezinta noi materiale reciclate in interiorul habitaclului. Plafonul interior este realizat din tapet reciclat, scaunele sunt din poliuretan Bio (Bio PU) cu material Tencel din frunze de eucalipt, iar pe panourile usilor este folosita vopsea fara BTX* pentru a minimiza impactul asupra mediului si a reduce deseurile.
    Plansa de bord, deplasata putin fata de centru, se curbeaza in jurul ocupantilor din fata cu linii orizontale si diagonale opuse una cu cealalta pentru a crea o un aspect estetic linistitor, dar neobisnuit. Consola centrala eleganta este usor de operat si dispune de butonul rotativ electronic pentru schimbarea treptelor de viteza. Este pozitionat pe suprafata larga in culoarea negru lucios, pentru un aspect simplu si modern. Ecranul display-ului audio-video  si gurile de ventilatie sunt incorporate in spatiile diagonale ale designului modern al plansei de bord, in timp ce iluminarea ambientala provoaca placut simturile si creeaza un interior primitor.
    Scaunele subtiri, moderne, sporesc senzatia de spatiu, confortul si eleganta prin aplicarea unui mecanism usor, de inalta tehnologie. Partea din spate a tetierelor incorporeaza un cuier practic, in timp ce dimensiunile subtiri ale tetierei ajuta la cresterea senzatiei de spatiu.
    Noul Niro este expus la expozitia Seoul Mobility Show, din 25 noiembrie pana pe 5 decembrie. Va fi disponibil cu sisteme de propulsie HEV, PHEV si EV incepand cu anul viitor.

    Vizualizari: 795
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »