rss

Noul Hyundai i40, disponibil in Romania incepand de la 22.800 euro, cu TVA inclus

  1. 22/12/2011
  2. Tags: Hyundai, i40
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Hyundai i40 poate fi comandat pe piata din Romania la preturi incepand de de la 22.800 euro, cu TVA inclus, pentru varianta de motorizare 1,7 litri diesel 136 CP, caroserie sedan si echipare Highway. Masina este oferita in versiunile de caroserie sedan si wagon si beneficiaza de gcinci ani de garantie integrala, transmisibila.

    Modelul are o capacitate de depozitare de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicata, si pana la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatata.

    Gama de motorizari include trei unitati Euro V: doua pe benzina si unul diesel – in doua versiuni de putere. Aceste motoare acopera o gama de putere de la 115 CP la 177 CP, oferind cuplu pe o plaja larga de turatii. Hyundai ofera atat o transmisie manuala, cat si una automata.

    In standard sunt disponibile ESP (controlul electronic al stabilitatii), ABS (sistem de franare care previne blocarea rotilor), Hill Start Assist Control (sistem de asistenta la plecarea din panta), VSM (sistem de management al stabilitatii vehiculului), Brake Assist System (sistem de asistenta la franare) si Emergency Stop Signal (pornirea luminilor de avarie in cazul franarii de urgenta).

    In ceea ce priveste siguranta pasiva, noul i40 beneficiaza de noua airbag-uri – frontale, laterale si cortina, precum si cu airbag pentru genunchi, disponibil in standard pentru toate variantele. Autoturismul a primit cinci stele la ultimele teste de siguranta Euro NCAP.

    Vizualizari: 2420