rss

Noul Hyundai Genesis Coupe: primele fotografii

  1. 17/03/2008
  2. Tags: Hyundai genesis coupe
    Vezi toate fotografiile (17)
    Cu doar doua zile inaintea debutului mondial programat pentru Salonul Auto de la New York, in aceasta dimineata, pe Internet, a aparut un set de fotografii la rezolutie cu viitorul mondial Hyundai Genesis Coupe.

    Aparitia noului coupe de la Hyundai nu reprezinta o surpriza, si nu datorita conceptului prezentat la Los Angeles, cat mai ales pentru ca am avut ocazia sa-l admiram in versiunea finala de serie cu prilejul unui studiu de piata realizat de o companie de marketing pentru concernul sud-coreean care a avut loc anul trecut in SUA.

    Desi Hyundai nu va da publicitatii comunicatul de presa decat in momentul lansarii oficiale de la New York, constructorul asiatic au furnizat cateva detalii despre versiunea coupe a lui Genesis anul trecut.

    Potrivit oficialilor coreeni, noul model va fi propulsat de un motor V6 de 3,8 litri, care dezvolta peste 300 CP si este legat la o transmisie manuala cu 6 rapoarte. Cu o lungime de 4,666 mm, coupe-ul cu 2+2 locuri sprinteaza de la 0-100 km/h in mai putin de 6 secunde.

    Desi inca nu s-a confirmat, Hyundai Genesis Coupe ar putea fi echipat si cu un propulsor de 2,0 litri si 215 CP, care va avea un pret de pornire de 19.900 de dolari, cu exact 6.000 de dolari mai putin decat varianta V6.

    Vanzarile vor demara la inceputul anului 2009.
    Vizualizari: 1082