rss

Noul Hyundai Coupe (Tiburon): primele detalii

  1. 31/03/2009
  2. Tags: Coupe, Hyundai, Tiburon, Veloster Concept
    Vezi toate fotografiile (6)

    Odata lansat pe piata noul Genesis Coupe, oficialii Hyundai se concentreaza asupra celei de-a doua generatii a modelului Coupe (Tiburon pe alte piete,) care va aparea in anul 2011.

    Intr-un interviu acordat unei reviste olandeze de specialitate, John Krafcik, CEO Hyundai Motor America, a dezvaluit ca noul model va fi pozitionat in gama sub actualul Coupe/Tiburon in ceea ce priveste dimensiunile si, cel mai important, pretul.

    Galerie foto aici

    Potrivit spuselor lui Krafcik, noul Coupe va imparti platforma cu tractiune pe puntea fata cu modelele Accent si Elantra si va fi oferit in versiunea standard cu o motorizare pe benzina in 4 cilindri de 1,6 litri. De asemenea, din punct de vedere estetic, noul model fi inspirat din designul conceptului Veloster (foto), care a fost prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles din 2007.

    Hyundai Veloster Concept, un coupe cu o configuratie a interiorului de 2+2 locuri care beneficiaza de plafon panoramic din sticla, este rezultatul muncii oamenilor de la Centrul de Design Hyundai din Namyang

    Vizualizari: 2879