rss

Noul Honda Civic Sedan, disponibil in Romania de la 15.290 Euro

  1. 06/06/2012
  2. Tags: Civic, Honda, Sedan
    Vezi toate fotografiile (3)

    Honda lanseaza pe piata din Romania noul Civic Sedan, echipat cu un motor 1.8 i-VTEC de 142 CP. Modelul poate fi achizitionat la un pret de pornire de 15.290 Euro, fara TVA.

    Dupa lansarea din martie a noului model Honda Civic, in varianta hatchback, Honda completeaza gama prin introducerea modelului Civic Sedan. Autoturismul se remarca printr-un design aerodimanic, cu linii fluide si beneficiaza, printre multe altele, de faruri HID, jante din aliaj de 16 inch si oglinzi retrovizoare rabatabile.

    Noul Honda Civic Sedan are tructura caroseriei de tip ACE (Advanced Compatibility Engineering)
    care absoarbe si disperseaza energia impactului, astfel incat sa confere un plus de siguranta soferului si pasagerilor.

    Din dotarea standard a modelului fac parte si airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a fortei de franare) si VSA. Modelul este echipat, totodata, cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a mentine stabilitatea directionala si cu sistem Brake Assist (BA), cu rol de imbunatatire a fortei de franare in caz de urgenta.

    Noul Honda Civic cu 4 usi este oferit cu patru nuante de vopsea pentru caroserie: Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl, Taffeta White. Modelul are un pret de baza de 15.290 Euro fara TVA (pret valabil pentru varianta 1.8 i-VTEC LS cu 142 CP si transmisie manuala). Optional, este disponibila o transmisie automata cu cinci trepte.

    Vizualizari: 2066
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »