rss

Noul Ford Focus ST tunat de TeamRS

  1. 29/04/2008
  2. Tags: Focus ST, Teamrs
    Vezi toate fotografiile (5)

    Divizia britanica a celor de la Ford a prezentat o noua versiune a lui Focus ST 2008, pusa la punct de tunerul de casa TeamRS, al carei kit cuprinde noi elemente de design exterior si interior.

    TeamRS a introdus pe aceasta varianta a lui Focus ST o gama de viniluri si noi culori, precum si un nou kit aerodinamic. Modelul va fi oferit in Marea Britanie, incepand cu 1 mai, in tre versiuni de echipare: ST, ST-2 si ST-3.

    Prima dintre acestea va beneficia standard de jante din aliaj de 18 inch, scaune sport de tip scoica marca Recaro, volan sportiv din piele, un buton de pornire/oprire a motorului. Optional se pot monta un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, control vocal si sistem de navigatie prin satelit.

    Nivelul de echipare ST-2 va oferi standard un sistem audio Sony, faruri bi-xenon, stopuri cu LED-uri si parbriz incalzit, in timp ce varful de gama ST-3 va primi in plus o magazie cu sase CD-uri si tapiserie din piele.

    Sub capota a fost montat familiarul propulsor Duratec in 5 cilindri de 2,5 litri, care dezvolta 225 CP, care ii permite lui Focus ST sa sprinteze de la 0-100 km/h in doar 6,8 secunde si sa atinga o viteza de top de 240 km/h.

    Masina a fost testata pe circuitul Nordschleife de la Nurburgring, acoperind un tur de circuit in 8 minute si 35 de secunde.

    Vizualizari: 2284