rss

Noul Ford Fiesta, pe primul loc la clasa mica in topul Best Cars 2009

  1. 12/02/2009
  2. Tags: Best Cars 2009, Ford fiesta
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aflat la cea de-a treisprezecea editie, concursul Best Cars a premiat Ford cu sapte distinctii. Cea mai importanta clasare pentru marca Ford o reprezinta pozitionarea gamei Fiesta / Fusion in fruntea clasamentului pentru clasa mica.

    Cu mai putin de o luna inainte de momentul lansarii sale oficiale pe piata auto din Romania, Ford Fiesta a intrat deja in topul preferintelor cititorilor, devansand in clasamentul autovehiculelor prezente pe piata modele precum Alfa Romeo MiTo si Mazda2. Fiesta si Fusion au dominat topurile clasei lor si in Norvegia, Slovacia, Cehia si Turcia.

    Si noul model Ford Ka s-a bucurat de atentia cititorilor, urcand pe locul intai in topul masinilor de clasa mini pe care romanii intentioneaza sa le cumpere si devansand modele precum Suzuki Swift sau Toyota IQ.

    In plus fata de succesul modelelor Fiesta si Ka, Ford a reusit sa pozitioneze inca doua modele pe podium: locul doi in clasa off-road pentru Ford Kuga prin vot B si locul 3 in clasa monovolume pentru Ford S-MAX prin ambele tipuri de vot. La nivel european, 10 tari au clasat Ford S-MAX pe locul 1 in clasa din care face parte.
    Vizualizari: 2020