rss

Noul Ferrari Dino este asteptat la Frankfurt

  1. 22/06/2007
  2. Tags: Ferrari Dino
    Vezi toate fotografiile (1)
    Unul dintre cele mai asteptate modele din ultima vreme, noul Ferrari Dino, ar trebui sa apara in sfarsit la editia dn acest an a salonului auto de la Frankfurt, marcand astfel fluierul de inceput al unui meci de vis in compania lui Porsche Carrera si Aston Martin Vantage.

    Iata ultimele informatii.

    Conform ultimelor zvonuri, “Ferrari-ul ieftin” ar putea ascunde sub caroseria din materiale usoare un motor V8 pozitionat central, a carui putere de 400 CP ar putea fi transmisa rotilor din spate inclusiv prin intermediul unei cutii de viteze secventiale, actionata de o pereche de padele pozitionate in spatele volanului (oferita optional).

    El ar putea imprima masinii o viteza maxima de aproximativ 300 km/h si o acceleratie pana la 100 km/h in aproximativ patru secunde, dar numai dupa ce inginerii se vor asigura ca masina poate opri cel putin la fel de eficient cui ajutorul unor frane cu discuri carbon-ceramice.

    Inca dinainte de a intra in productia de serie, noul entry-level Ferrari va primi la Frankfurt o concurenta severa din partea rivalului de moarte Lamborghini, decis sa prezinte in marea metropola germana noul Gallardo V8
    Vizualizari: 935
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »