rss

Noul Cadillac SRX vine in 2011

  1. 10/07/2007
  2. Tags: Cadillac SRX
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa ce la un moment dat au declarat ca va renunta la SRX, Cadillac isi linisteste fanii anuntand un urmas al acestui SUV pentru 2011.

    Considerat de catre multi unul din dintre cele mai reusite produse ale acestei clase (si unul dintre cele mai bune modele Cadillac din istorie), SRX va merge ca si actualul model pe mana dinamicii, urmand a intra in competitie cu BMW X5 si chiar Porsche Cayenne.

    Desenat special pentru a trezi si interesul pietei europene, viitoarul Caddy va imparti platforma tehnica cu asteptatul cross-over compact al lui Saab, 9-4, platforma bazata, la randul ei, pe componentele trenului de rulare al lui Chevrolet Malibu.

    Asta inseamna ca pe piata din SUA consumatorii vor avea la dispozitie noul motor V6 pe benzina de 3,6 litri cu injectie directa, precum si o versiune hibrid si una care va merge inclusiv cu bioetanol E85.

    De partea cealalta, noi vom primi si un propulsor diesel V6 deja aflat in fazele incipiente de testare, care se pare va fi in concordanta cu normele  de poluare din toate cele 50 de state americane.

    Deocamdata nu se cunosc prea multe despre designul masinii, dar daca vorbim de un neo-Cadillac asteptati-va la colturi, linii drepte, suprafete plane si blocuri optice verticale ca decupate cu flexul. Super…
    Vizualizari: 1043
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »