rss

Noul BMW Seria 7

  1. 30/04/2022
    Vezi toate fotografiile (12)

    Noul BMW Seria 7 deschide directii inovatoare catre placerea de a conduce, confort de neegalat pe distante lungi si o experienta digitala de top. BMW i7 este definitoriu pentru reinterpretarea mobilitatii personale de lux. Sedanul emblematic electric este un membru pe deplin integrat al familiei de modele si, prin urmare, aduce in prim-plan filozofia premium orientata spre sustenabilitate la varful portofoliului de modele BMW.
    Designul partii frontale a noului BMW Seria 7 este dominat de caracteristici tipice marcii, dar pastreaza o sepratie clara intre noul model de lux si partenerii sai din gama BMW. Dotarile cu echipamente unice, precum BMW Theatre Screen, experienta multisenzoriala BMW iDrive cu ecran central curbat BMW si Maneuver Assistant pentru parcare si manevrare automate, ii evidentiaza statutul de simbol al puterii inovatoare a BMW Group.
    Noul BMW Seria 7 este oferit la nivel mondial exclusiv intr-o varianta de caroserie cu ampatament lung, care maximizeaza spatiul in compartimentul din spate. Aici, materialele noi si de o calitate deosebita, noul sistem inovator de divertisment in automobil si optiunea imbunatatita Executive Lounge se combina pentru a oferi o experienta imbatabila de wellbeing intr-o ambianta exclusiva. in cursul anului 2023, un automobil de inalta securitate bazat pe noul BMW Seria 7 va intra de asemenea in portofoliu.
    Productie durabila si flexibila la uzina BMW Group din Dingolfing
    Lansarea pe piata mondiala a noului BMW Seria 7 incepe in noiembrie 2022. La 45 de ani dupa ce primul BMW Seria 7 a iesit pe sosele, a saptea generatie a modelului va fi construit tot la uzina BMW Group din Dingolfing. Aici, variantele de model alimentate de un sistem de propulsie electric, motor termic sau sistem plug-in hybrid ies de pe o singura linie de asamblare. Motoarele electrice si bateriile de inalta tensiune pentru BMW i7 sunt produse tot la Dingolfing.
    Aici, ca si in lantul de aprovizionare, energia verde este utilizata intr-o masura din ce in ce mai mare in procesele de productie. in plus, selectia controlata indeaproape a materiilor prime si utilizarea extensiva a materialelor secundare asigura ca noul BMW Seria 7 joaca un rol distinct in a ajuta compania sa-si atinga obiectivele ambitioase de dezvoltare durabila.
    Design exterior: expresiv, impunator si exclusivist
    Aspectul vizual puternic si exclusiv al noului BMW Seria 7 semnaleaza prezenta unei experiente de condus remarcabile si a unui lux progresiv, combinate cu spatiul exceptional si experienta digitala inovatoare ale compartimentului din spate. Partea frontala verticala alaturi de noua interpretare a farurilor circulare duble si a grilei BMW - ambele elemente de design BMW emblematice - confera imaginii automobilului o prezenta puternica si distinctiva.
    Noul BMW Seria 7 este echipat standard cu faruri LED adaptive, inclusiv faza lunga cu functie matrix si asistentul de faza lunga BMW Selective Beam cu efect antiorbire. Functiile de lumina sunt impartite in doua zone separate. Banda extrem de subtire de lumini montata mai sus in partea frontala reuneste luminile de zi, luminile de pozitie si semnalizatoarele. Disponibile optional, farurile din cristal BMW Iconic Glow creeaza un efect de lumina neegalat de nici un alt automobil. Aici, cristalele Swarovski - dispuse in forma de L si fiecare iluminat din spate de unitati LED - indeplinesc rolul de lumini de pozitie si de lumini de zi. Farurile pentru faza scurta si faza lunga sunt pozitionate in unitatile inferioare intunecate, cizelate adanc in spoilerul fata.
    Prezenta impresionanta a partii frontale este sporita si de iluminarea de contur a grilei BMW. impreuna cu farurile din cristal BMW Iconic Glow, face parte din Welcome & Goodbye Scenario, foarte expresiv din punct de vedere vizual. Alte caracteristici specifice de design ale modelului de noua generatie includ suprafata clara a spoilerului fata si capota cizelata cu dungi dinamice pe linia centrala.
    Prin designul monolitic al suprafetei, dimensiunile exterioare care au crescut armonios si sectiunea frontala a masinii care se ridica spre inainte, imaginea laterala a noului BMW Seria 7 denota multa eleganta vizuala. Aceasta impresie este intarita de geamurile laterale aproape incastrate, cu etansari invizibile. O linie a umerilor care trece de la luminile de zi la stopuri subdivizeaza caroseria intinsa. Usile lungi asigura accesul usor pentru pasagerii din spate.
    La fel ca partea frontala a noului BMW Seria 7, spatele atragator este modelat tot de o structura de suprafete clar divizata. Unitatile LED subtiri ale stopurilor se extind mult spre lateral intr-o nota eleganta.
    BMW i7 foloseste accente in BMW i Blue pentru a-si promova calitatile de dezvoltare durabila de varf in segmentul sau, in timp ce elementele de design incluse in pachetul M Sport optional radiaza dinamica tipica marcii. De asemenea este disponibil si pachetul M Sport Pro. Programate sa intre in scena in cursul anului 2023, modelele BMW M bazate pe noul BMW Seria 7 vor avea un impact foarte puternic atat vizual, cat si dinamic. Un pachet M Performance poate fi comandat ca optiune pentru aceste modele.
    Pentru culoarea caroseriei noului BMW Seria 7 pot fi comandate o nuanta non-metalizata si noua nuante metalizate. Patru culori BMW Individual, cu finisaje speciale BMW Individual urmeaza sa completeze gama intr-o etapa ulterioara. O premiera la spectrul de culori disponibile din fabrica pentru toate variantele de model este un finisaj BMW Individual in doua tonuri.
    Confortul si starea de bine ating noi cote
    Luxul in forma sa cea mai progresiva ii asteapta pe conducator si pasageri in interiorul noului BMW Seria 7. Interiorul reflecta echilibrul dintre dinamica si confort ca element definitoriu pentru noua generatie. Pentru conducator, noul Seria 7 este un sedan care se remarca prin dinamica, in timp ce pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura de o atmosfera, cu un pachet de experiente fara egal in segment.
    Cockpitul noului BMW Seria 7 are un numar semnificativ mai mic de butoane, comutatoare si comenzi decat predecesorul sau. Cheia o reprezinta angajamentul fata de digitalizare intruchipat de ecranul central curbat BMW. Acest grup de ecrane digitale consta dintr-un afisaj de informatii de 12,3 toli (31,24 cm) in spatele volanului si un display central cu diagonala a ecranului de 14,9 toli (37,85 cm). Volanul si selectorul de viteze de pe consola centrala au de asemenea un nou design. IBMW Interaction Bar isi face debutul aici ca o noua generatie de elemente de control/operare si design. Aceasta unitate functionala, care dispune de iluminare de fundal extrem de eficienta, se extinde pe toata latimea panoului de bord, inclusiv in ornamentele panourilor usilor.
    Unic: BMW Theatre Screen si Amazon Fire TV
    BMW Theatre Screen - care se extinde din plafon si inlocuieste ecranele clasice din spatarele scaunelor - cu Amazon Fire TV incorporat reprezinta o oferta unica de divertisment pentru pasagerii de pe locurile din spate. Cu ecranul tactil de 31,3 toli (79,5 cm) si rezolutie 8K, sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins surround cu shakers optionale in scaune si afisajele de operare tactila a functiei de 5,5 toli (13,97 cm) in usile din spate (BMW Touch Command), transforma compartimentul din spate al noului BMW Seria 7 intr-un lounge privat de cinema pe roti. Pasagerii pot viziona filme si videoclipuri, se pot juca (chiar si la o consola moderna de jocuri precum Sony Playstation sau Microsoft Xbox  cu conectare HDMI), pot asculta muzica si pot face streaming de continut video. Pentru aceasta din urma, Amazon Fire TV combina productiile originale populare, transmisiunile live de sport si stiri intr-o experienta de divertisment bogata si variata.
    De asemenea, conducatorul si pasagerul din fata pot utiliza in premiera streaming video-on-demand YouTube pe displayul central. Sistemul de antena compatibil 5G al noului BMW Seria 7 ofera conectivitate de mare viteza.
    Indiferent de programul de divertisment de care se bucura, clientii BMW i7 vor fi intampinati de o alta experienta sonora inconfundabila sub forma BMW lconicSounds Electric. Secventele sonore dezvoltate ca parte a colaborarii dintre BMW Group si Hans Zimmer, renumitul compozitor de coloane sonore de film, sunt disponibile pentru a oferi sunetul de condus pentru varianta de model electric.
    Scaune confort noi montate standard; Executive Lounge modernizata
    Scaunele confort nou dezvoltate reprezinta echipare standard in noul BMW Seria 7. Acestea ofera suprafete mai mari ale sezutului decat la modelul anterior, precum si reglaje electrice extinse, incalzire a scaunelor si suport lombar pentru conducator si pasagerul din fata. Scaunele multifunctionale optionale pentru primul si al doilea rand includ ventilatie activa a scaunelor cu racire optimizata si o functie de masaj cu noua programe.
    Optiunea Executive Lounge ofera in compartimentul din spate un confort imbatabil al scaunelor. Include o functie de inclinare, cu suport continuu pentru picioare. Actualizarile aduse functiilor de reglare a scaunului permit o pozitie de inclinare extrem de confortabila.
    Clientii care doresc sa aduca o nota personala designului interior al noului Seria 7 pot alege dintre variantele de echipamente atent coordonate si combinatiile de culori incluse intr-o oferta nou structurata. Noul BMW Seria 7 este disponibil standard cu suprafete ale scaunelor din noul material sintetic Veganza, care ofera un nivel ridicat de confort prin calitatile, perforarea si matlasarea proeminenta asemanatoare pielii dar ca alternativa sustenabila si vegana. Unul dintre punctele de atractie ale listei de optiuni este interiorul BMW Individual cu elemente exclusive, care poate fi specificat si in varianta BMW Individual din piele Merino/lana casmir care isi face debutul cu aceasta ocazie.
    In completarea sistemului de control automat al climatizarii pe patru zone - disponibil standard -, cu noi orificii de ventilatie tip fanta, vine incalzirea panoului pentru cotierele din ornamentele usilor si consola centrala. De asemenea, este inclusa standard si trapa panoramica fixa din sticla, care este semnificativ mai mare decat la modelul anterior. Optional pot fi comandate o noua versiune a trapei panoramice Sky Lounge din sticla si un mecanism automat pentru operarea usilor (miscarile de deschidere si inchidere operate prin buton).
    Eficient si puternic: portofoliu de sisteme de propulsie specifice pietei
    In Europa, noul BMW Seria 7 va fi lansat exclusiv sub forma variantei electrice BMW i7 xDrive60. i7 xDrive60 este alimentat de doua motoare electrice care dezvolta impreuna o putere de 400 kW/544 CP si se mandreste cu o serie de inovatii care ii maresc autonomia la 590-625 de kilometri in ciclul WLTP. in SUA, China si alte regiuni de vanzari selectate, doua modele cu motor pe benzina si tehnologie mild-hybrid 48V vor fi oferite, de asemenea, de la lansarea pe piata. Aici, varful de gama va fi BMW 760i xDrive, cu noul sau motor V8 de 400 kW/544 CP. Un motor diesel, cu sase cilindri in linie, care dezvolta 220 kW/300 CP la BMW 740d xDrive va fi adaugat portofoliului de sisteme de propulsie din Europa in primavara anului 2023.
    Se asteapta ca variante plug-in hybrid ale noului BMW Seria 7 sa se alature portofoliului pe un numar mare de piete la inceputul anului 2023. La fel ca BMW i7, acestea dispun de tehnologia BMW eDrive de a cincea generatie, care permite o crestere a autonomiei electrice la peste 80 de kilometri in ciclul WLTP. Alte variante ale variantei electrice BMW i7 vor fi introduse intr-o etapa ulterioara. Acestea vor include viitorul varf de gama, BMW i7 M70 xDrive, care dezvolta 485 kW/660 CP. (Datele de putere si consum de energie pentru BMW i7 M70 xDrive sunt valori estimate bazate pe stadiul actual de dezvoltare a masinii si includ boostul temporar.)
    Tehnologia sasiului ofera echilibrul ideal intre confort si dinamica
    Tehnologia sasiului noului BMW Seria 7 include o serie de inovatii pentru a-l ajuta sa atinga echilibrul intre dinamica si confortul de calatorie caracteristic acestui model. Baza ideala este oferita prin cresterea rigiditatii caroseriei fata de modelul predecesor, dar si ecartamentele si jantele mai mari. Au fost aduse imbunatatiri detaliate atat la suspensia pneumatica pe ambele punti care este disponibila standard, cat si la Directia Activa Integral oferita optional.
    Functia de stabilizare activa a ruliului, inclusa ca parte a optiunii Executive Drive Pro, utilizeaza acum un motor electric de 48 V. Pe langa reducerea miscarilor de ruliu cauzate de denivelarile drumului pe o parte a masinii, noua sa functie Active Roll Comfort ajusteaza activ si garda la sol a caroseriei pe partea corespunzatoare a automobilului. Sistemul de control al patinarii rotilor ARB asigura ca interventiile corective sunt efectuate si mai rapid si mai precis in situatiile de condus solicitante. Cea mai recenta generatie a sistemului de franare integrat functioneaza acum cu o precizie si mai mare, contribuind la asigurarea unei manevrabilitati sigure si a asa-numitului control cu o pedala de fiecare data cand conducatorul franeaza.
    Tehnologie inovatoare pentru condus si parcare autonome
    Cea mai mare selectie de sisteme autonome de condus si parcare oferita vreodata pentru un model BMW este disponibila pentru noul BMW Seria 7. Setul sau de instrumente tehnologice inovatoare pune bazele atat pentru functionalitatea remarcabila a tuturor sistemelor actuale, cat si pentru implementarea pe termen mediu a functiilor de condus autonom de Nivel 3. Combinatia dintre tempomatul activ cu functie Stop&Go si asistentul de control al directiei si al benzii ofera o experienta avansata a condusului autonom. Asistentul automat pentru limitarea vitezei, functia de monitorizare a traseului, recunoasterea semaforului (functie disponibila pentru moment doar in Germania) si navigatia activa permit reglarea extrem de precisa a vitezei si a miscarilor de directie ale masinii la situatia de moment.
    Acum, la modelele echipate cu Parking Assistant Professional, asistentul pentru condus cu spatele poate efectua miscari de directie pe distante de pana la 200 de metri pe baza traseului tocmai parcurs inainte. Maneuver Assistant ajuta conducatorul intr-o masura si mai mare. Pe traseele de manevra memorate in prealabil, acest sistem indeplineste automat toate sarcinile necesare, controland acceleratia, franele si directia, precum si schimbarea vitezei pentru deplasare inainte sau inapoi. Functia de control de la distanta - se preconizeaza ca va fi disponibila din primavara anului 2023 - va permite conducatorului sa controleze sarcinile automate de parcare si manevrare din exteriorul automobilului folosind smartphone-ul si aplicatia MyBMW.
    Noua experienta BMW iDrive cu sistemul de operare BMW 8
    Noua experienta multisenzoriala BMW iDrive, oferita a standard la noul BMW Seria 7, permite conducatorilor sa se bucure de controlul intuitiv si multimodal al automobilului, functiilor de navigare, infotainment si comunicare, dar si sa utilizeze serviciile digitale. Se bazeaza pe software-ul sistemului de operare BMW 8 de ultima generatie si este orientat in primul rand catre interactiunea folosind controlul vocal si prin ecranul tactil. Pe langa ecranul central curbat BMW si BMW Interaction Bar, BMW Head-Up Display de ultima generatie - tot o facilitate disponibila standard - si functia optionala Augmented View - afisata acum in premiera pe monitorul de informatii din spatele volanului - ofera exact informatia corecta si indrumarea optima in toate situatiile de condus.
    Noile My Modes creeaza o interactiune completa intre functiile automobilului, monitoare si ambianta interioara. Modurile Expresive si Relax pot fi experimentate pentru prima data in noul BMW Seria 7, la fel ca si modurile optionale Theatre si Digital Art (disponibile incepand cu primavara anului 2023). Asistentul Personal Inteligent BMW vine cu abilitati suplimentare si poate lua aspectul a aproximativ 20 de pictograme diferite in noul BMW Seria 7. Sistemul de navigatie BMW Maps (cu harti on-line) ofera conducatorilor BMW i7 o functionalitate imbunatatita atunci cand vine vorba de planificare a traseului optimizata pentru incarcare.
    Unitatile de control Touch Command din portiere permit acum si pasagerilor de pe locurile din spate sa efectueze apeluri telefonice folosind sistemul audio al masinii. Personal eSIM integreaza complet noul BMW Seria 7 in ecosistemul digital al clientului. Noua BMW Digital Key Plus, care functioneaza folosind tehnologia radio cu banda ultralarga (UWB) cu securitate imbunatatita, transforma un iPhone Apple intr-o cheie de automobil cu functionalitate completa.

    Vizualizari: 1256
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »