rss

Noul BMW Seria 5 facelift, preturi pentru Romania

  1. 21/05/2013
  2. Tags: BMW, facelift, Seria 5
    Vezi toate fotografiile (9)

    Gama BMW Seria 5 a facut obiectul unei actiuni de restilizare. Pe langa primele imagini si informatii oficiale, bavarezii au publicat si preturile pentru Romania: cea mai ieftina versiune, 518d Sedan, are un pret de pornire de 43.400 euro cu TVA inclus.

    BMW a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale cu noul Seria 5 facelift. Operatiunea de restilizare a vizat intreaga gama, inclusiv versiunea ActiveHybrid5, versiunea M, Seria 5 GT si versiunea Touring. Odata cu aceste informatii, importatorul BMW in Romania a publicat si preturile inregii game cu facelift pentru piata interna.

    Astfel, cel mai ieftin BMW Seria 5 in versiunea berlina este 518d, care porneste de la 43.400 euro cu TVA inclus. Omologul Touring porneste de la 46.004 euro cu TVA inclus. Versiunea hibrida a lui BMW Seria 5 pleaca de la 67.518 euro cu TVA inclus, in timp ce M5 facelift pleaca de la 107.260 euro cu TVA inclus.

    Faceliftul adus modelelor este unul discret, fiind cel mai vizibil la nivel estetic. Asadar, la exterior se remarca grila radiatorului usor modificata, precum si bara de protectie retusata. Evident, modelul este disponibil si cu pachetul M Sport. Printre noutati se numara si o gama de culori noi pentru interior si caroserie si ornamente noi, detalii ce asigura o flexibilitate mai mare in personalizarea modelului.

    Sistemul iDrive este disponibil acum in echiparea standard, iar compartimentele de depozitare au fost marite. In cazul lui Seria 5 GT facelift, portbagajul are un volum mai mare, de 500 litri, cu 60 de litri mai mult comparativ cu versiunea precedenta.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, toate unitatile respecta normele Euro 6 si sunt mai economice si mai performante decat unitatile pe care le inlocuiesc. Toate propulsoarele diesel sunt oferite in compania sistemului BMW  BluePerformance, care asigura emisii reduse de oxizi de azot.

    Tehnologiile BMW EfficientDynamics, oferite in standard, includ sistem Auto Start-Stop, recuperare a energiei  cinetice, indicator schimbare treapta, functie ECO Pro si o tehnologie speciala care introduce functia de "coasting", ceea ce inseamna rulare fara ca motorul sa fie conectat la transmisie si fara a reduce viteza de rulare, totul pentru a minimiza  consumul de carburant.

    Ca noutate, gama Seria 5 a primit acum un nou motor entry-level cu patru cilindri in linie si 1.995 centimetri cubi, care livreaza 143 CP si este disponibil  in gamele Seria 5 Sedan si Seria 5 Touring. Aceasta versiune de motorizare anunta un consum de 4.5 litri la suta si emisii de CO2 de 119 grame pe kilometru.

    Vizualizari: 8294
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »