rss

Noul BMW i7 disponibil pentru precomenzi în Romania

  1. 29/05/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW i7 redefineste experienta unei limuzine de lux. Combina tehnologie sofisticata cu solutii si echipamente fara precedent, un nou limbaj de design cu o linie frapanta si impunatoare, cu unul din cele mai avansate sisteme de propulsie electrice de pe piata, a 5-a generatie BMW eDrive.
    BMW Theatre Screen aduce pentru prima data experienta de cinematograf pentru locurile din spate cu un ecran cu rezolutie de 31,3 inch si rezolutie 8K, sustinut de sistemul de sunet Bowers and Wilkins si sisteme de comanda integrate în manerele usilor spate cu ecrane tactile de 5,5 inch.
    Modelul vine cu o serie de sisteme de asistenta fara precedent, de la Maneuver Assistant, care memoreaza trasee de parcare si le poate efectua autonom, pana la pregatire pentru condus autonom Level 3.
    BMW i7 xDrive60 dispune de un sistem cu doua motoare electrice, cate unul pe fiecare punte, care dezvolta un total de 544 CP si 745 Nm care asigura o acceleratie 0-100 km/h de 4,7 secunde. Capacitatea bateriei de putere mare de 101,7 kWh asigura o autonomie masurata în standardul WLTP de pana la 625 km.
    BMW i7 aduce un nou element emblematic în designul BMW – grila Iconic Glow, cu contur luminat, un element care îsi propune sa contribuie la identitatea marcii. BMW Interaction Bar îmbraca interiorul într-un joc de lumini spectaculos. Experienta este definita si de combinatii de materiale de cea mai buna calitate precum casmirul pentru tapiteria de interior sau Veganza, care ofera un nivel ridicat de confort prin calitatile, perforarea si matlasarea proeminenta asemanatoare pielii, dar ca alternativa sustenabila si vegana.
    BMW i7 xDrive60 va debuta pe piata, inclusiv în Romania, pana la finalul acestui an. Pretul de început este 111300 Euro fara TVA (132447 Euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60. Echiparea standard este deosebit de generoasa si include echipament precum sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort si soft close, sistem Connected Drive Professional cu navigatie, trapa panoramica, suspensie activa pneumatica, directie integrala activa, sisteme de asistenta Driving Assistant si Parking Assistant Plus. Modelul este disponibil în reteaua de dealeri pentru precomenzi.

    Vizualizari: 737
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »