rss

Noul Audi A4: fotografii oficiale

  1. 28/08/2007
  2. Tags: Audi A4
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cu doar doua saptamani inainte de debutul programat pentru salonul auto de la Frankurt, limuzina de clasa medie Audi si-a facut aparitia pe diverse site-uri din intreaga lume, dezvaluind astfel formele noului adversar al lui Mercedes C-Klasse si BMW Serie 3. Construit pe noua platfoma modulara a carei prim reprezentant a fost A5 si inspirandu-se puternic din liniile aceluiasi model, A4 mizeaza mai mult ca oricand pe sportivitate, fiind deja acceptat drept o versiune cu patru portiere a dinamicului A5.

    Noua masina este sensibil mai mare decat vechea generatie, masurand 4,71 m in lungime (+12,4 cm) si 1,83 m latime (+5,8 cm). Acest aspect ne da sperante cu privire la dimensiunile spatiului de la interior, un capitol la care, in general, masinile setate pe dinamica nu exceleaza.

    Apropo de dinamica, asteptati-va ca noua platforma modulara sa-i imprime lui A4 o tinuta de drum excelena, multumita in principal impingerii motorului in fundul compartimentului. Si gama de motoare va fi la inaltime, cel mai slab agregat pe benzina, un 1,8 litri TFSI, urmand a dezvolta 160 CP; la capatul celalalt se va situa un 3,2 liri V6 cu tehnologie FSI, ce va scoate 260 CP.

    Cat priveste paleta de propulsoare diesel, aceasta a fi alcatuita la inceput din trei motoare, cel mai sla urmand a dezvolta 140 CP din doi litri cilindree si cel mai puternic 240 CP din trei litri. 
    Vizualizari: 966