rss

Noul BMW Concept Z4

  1. 18/08/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: Z4 Concept
    Vezi toate fotografiile (12)

    Grupul BMW a dezvaluit joi o conceptul mult asteptat al noului Z4. Conceptul Z4, prezentat la Pebble Beach, California, este viziunea BMW asupra unui roadster modern. Este o previzualizare a masinii de productie pe care BMW spune ca va fi lansata pe parcursul anului viitor". Urmatoarea generatie Z4 este de asteptat sa fie comercializata in S.U.A. in prima jumatate a anului 2019.

    BMW Concept Z4 adopta repere clasice de design cum ar fi ampatamentul lung, o silueta fluida alungita si un spate compact, care le impacheteaza intr-un ansamblu proaspat si confortabil si le imbogateste cu limbajul contemporan al BMW. O capota mai scurta si consolele pronuntate asigura ca soferul se afla mai aproape de centrul masinii decat de roaderele BMW precedente. Acest lucru ofera noilor proportii o senzatie concentrata, sportiva si agila. Schita masinii urmareste o forma distincta de pana, care umple BMW Z4 cu dinamism inainte de a se retrage.

    Reimaginarea limbajului de design si a suprafetelor.


    Noua directie luata de limbajul de design BMW poate fi vazuta aici in cateva linii precise care formeaza suprafete clare, in timp ce volumele corpului sunt sculptate puternic. Suprafetele si formele, prin urmare, creeaza o impresie extrem de moderna si emotionala. Suprafetele luminoase si umbrite se dezvolta intr-o miscare ascendenta spre spate, apoi se rasucesc pentru a forma arcade musculare ale rotilor si volume atletice.
    Vopseaua exterioara Energetic Orange genreaza contraste de lumini si umbre ale suprafetei, accentuand dimensiunea tridimensionala a exterioarului. Iar jantele de 20 de inci, din aliaj usor, intr-un design bicolor dublu cu spite sportive, ofera o finisare armonioasa pentru stilul flancurilor.

    Redus si progresiv - partea din fata.


    Designul partii frontale ale BMW Concept Z4 este, fara indoiala, de natura sportiva. Relatia dintre grilaj si pozitionarea farurilor in sus ne duce cu gandul la BMW Z8. In locul barelor obisnuite, interiorul grilajului are un caroiaj proiectat in mod elaborat, a carei orientare verticala reaminteste designul sportiv, functional al rinichilor de la BMW roadster, cum ar fi BMW 328 Mille Miglia. Intr-o abatere de la norma BMW, Concept Z4 ofera o interpretare verticala a aspectului clasic cu patru ochi, cu doua tuburi suprapuse pe fiecare parte. Capota clamshell cu orificiile de sarma stilizate se roteste deasupra rotilor, creand o masa fluida si aproape fara sudura peste partea frontala ca un intreg.

    Partea atletica din spate.


    De asemenea, designul BMW Concept Z4 face referiri la detaliile si calitatile din traditia bogata a BMW Roadster si le actualizeaza pentru anii urmatori. Designul lat si jos al posteriorului ridica liniile flancurilor masinii si le masajeaza intr-o spate moderna, de o claritate uluitoare in ceea ce priveste suprafetele si elementele de styling. Arcutele rotilor puternic lacuite dau automobilelor largi, accentuate de luminile din spate in forma de L si, prin urmare, sporesc pozitia sportiva a masinii. Deasupra luminilor din spate, capacul portbagajului - complet cu un spoiler proeminent - se intinde spre extensoarele arcuite ale rotilor, transmiterea unui mesaj de agilitate cu putere infuzata. Difuzorul cu fibra de carbon adauga o imagine sportiva si exclusive.

    Exteriorul si interiorul la unison.


    Conexiunea dintre interiorul si exteriorul BMW Concept Z4 este evidenta atat in ??forma, cat si in culoare. O mare parte din interior adopta culoarea caroseriei, creand o legatura vizuala clara intre interior si exterior. Numai o banda cromata eleganta asigura separarea. Panoul de instrumente si ecranul central de informatii formeaza un grup de ecrane de inalta calitate care sunt integrate in zona soferului pentru un efect ergonomic ireprosabil. Cele doua afisaje sunt pozitionate acum aproape la aceeasi inaltime si in imediata vecinatate, ceea ce da impresia unei singure unitati coezive.
    Nimic nu distrage de experienta de conducere. Elementele de prindere din interiorul cabinei sunt, de asemenea, de natura minimalista. Intr-adevar, este vorba de materiale clasice, cu accente cromate lustruite si cu motive hexagonale taiate cu laser in scaunele care fac cel mai mult pentru a crea ambianta exclusiva a interiorului. Finisajele din fibra de carbon si logo-urile asimetrice reliefate pe scaun si pe panoul de instrumente au stabilit sigiliul profilului sportiv al interiorului.

    Vizualizari: 1621
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »