rss

Noua Mazda6: fotografie oficiala

  1. 07/08/2007
  2. Tags: Mazda6
    Vezi toate fotografiile (1)
    “Sora” lui Ford Mondeo va debuta peste numai o luna la Salonul Auto de la Frankfurt, insa japonezii au considerat ca nu ar fi rau sa ne familiarizam putin cu modelul de clasa medie inca de pe acum.

    Si, din ceea ce ni se dezvaluie in aceasta prima ilustratie oficiala, ne dam seama ca Mazda este gata sa elibereze o masina cel putin la fel de eleganta si rafinata precum un Lexus sau Infinity.

    Evident, avantajul clar pe care il va avea 6 asupra produselor acestor marci va consta in dimensiunea pretului, ce va fi cu siguranta sensibil mai mica. Pe de alta parte, nu ne asteptam decat la un calificativ de “excelent” din partea dinamicii, data find traditia niponilor de a oferi autotursime cu o puternica tenta sportiva si platforma tehnica de top provenita de la noul Ford Mondeo.

    Trecand la lucruri mai concrete, punctam faptul ca Mazda6 va fi mai mare decat modelul pe care il inlocuieste, astfel incat pasagerii sa beneficieze de mai mult spatiu si un confort sporit.

    Acelasi lucru se va intampla cu ecartamenul, centimetrii in plus urmand a ameliora stabilitatea masinii, in timp ce, pe anumite piete, compania de la Soare Rasare va oferi posibilitatea echiparii sedanului cu un performant motor V6 de 3,5 litri.

    In sfarsit, se pare ca habitaclul va marca si un salt important in ceea ce priveste calitatea materialelor si a finisarilor, sefii Mazda fiind constienti ca la evenimentul organizat in capitala financiara a Germaniei vor fi prezenti si cativa competitori de calibru, dintre care, deocamdata, se detaseaza clar noul Opel Vectra.
    Vizualizari: 844