rss

Nou mini de la Toyota

  1. 30/04/2007
  2. Tags: Minicar, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)
    La Salonul Auto de la Franfurt, gigantul japonez intentioneaza sa prezinte un nou mini.

    Asemanatoare lui smart ForTwo (mai ales in ceea ce priveste dimensiunile), buburuza nipona pluseaza cu un al treilea loc pentru copii, aflat in spatele scaunului soferului. Conform Automotive News vom vedea aceasta masina pe sosele cel mai devreme in 2008.

    Toyota cunoaste un boom fara precedent (a devenit, de curand, si numarul unu mondial), iar vanzarile o arata. Yaris si Aygo au inregistrat cresteri semnificative in ultimele 12 luni (primul de la 59.445 la 73.877, cel de-al doilea de la 27.527 la 30.109).

    In ciuda acestui fapt loc pe piata exista, iar un bun exemplu in acest sens este Renault, sub al carui patronaj Logan-ul a inregistrat un mare succes. Pe aceasta nisa de (initial) 5.000 de euro vrea sa marseze si Toyota, cu un automobil care, din cate se pare, va semana mult cu studiul Endo (foto).

    Si alti producatori considera ca acest segment este profitabil, cum ar fi VW si GM, dar nimeni n-a avut curajul celor de la TATA care sustin ca vor fi capabili sa produca o masina de 2.000 de euro.
    Vizualizari: 928