rss

Norton conduce un BMW Seria 7 Hydrogen

  1. 25/03/2008
  2. Tags: Edward norton, Seria 7 hydrogen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Edward Norton, se alatura cercului restrans de personalitati - precum Will Ferrell, Placido Domningo sau Jay Leno - care se preocupa de soarta Pamantului si au ales sa conduca zilnic BMW Seria 7 Hydrogen.

    "Aceasta masina ma impresioneaza deoarece imi arata lucrurile de care suntem capabili si ma motiveaza sa militez in continuare pentru sustinerea surselor de energie regenerabile ca parte tot mai importanta din viata noastra", a declarat actorul american.

    Edward Norton
    nu este la prima tentativa de a "salva omenirea", el fiind recunoscut ca unul dintre principalii sustinatori ai energiei solare. In 2003, actorul si-a unit fortele cu BP, unul dintre cei mai mari producatori de petrol, dar si un pionier in dezvoltarea de panouri solare, pentru a realiza programul "Vecinii Soarelui", care are obiectivul de a folosi panourile fotovoltaice pentru camine cu vanituri reduse.

    Un alt actor celebru care a fost implicat in acest program, Brad Pitt, a ales si el un BMW Seria 7 Hydrogen ca automobil "verde".

    Edward Norton a castigat Globul de Aur pentru rolul din pelicula "Primal Fear" (1996) si a fost nominalizat de doua ori la Oscar, iar fabricantul bavarez spera ca acesta, impreuna cu alte nume mari din show-biz si politica, sa stimuleze cererea pentru masini nepoluante.

    BMW Seria 7 Hydrogen functioneaza, evident, pe baza de hidrogen, astfel ca nu elibereaza in atmosfera niciun fel de emisii poluante, doar vapori de apa.
    Vizualizari: 1398
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »