rss

Nori negri la Sant’Agata

  1. 12/01/2007
  2. Tags: Bugatti, Lamborghini, Zuffenhausen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pe masura ce Porsche se aseaza tot mai confortabil in pozitia de lider la Volkswagen Group, se pare ca zvonurile privind deciziile luate la nivel inalt se schimba precum bataia unui vant de primavara.

    La putin timp dupa ce se spunea ca cei din Zuffenhausen se gandesc serios sa cumpere Audi, vesti contradictorii par sa confirme o debarcare a doua dintre marcile vedeta ale grupului german: Lamborghini si Bugatti.

    Omul care se lupta in acest moment pentru un al treilea scaun in cadrul consiliului de administratie VW, presedintele Porsche Wendelin Wiedeking, are ambitia de a face din concernul din Wolfsburg un adversar de temut pentru Toyota si un partener viabil pentru Porsche, cu care sa colaboreze strans la devoltarea componentelor si platformelor comune.

    El considera VWo mina de aur, dar pentru a-l descoperi trebuie sa sapi zi si noapte”. Ca urmare, efortul de a imbunatati considerbil eficienta grupului nu trebuie franat de nici o marca exotica, cunoscute ca mari devoratoare de fonduri si cunostinte ingineresti.

    „Gata cu jucariile”, au fost cuvintele lui Wiedeking, omul care pare cel mai potrivit sa actioneze corect acolo unde a gresit Piech... 
    Vizualizari: 1088
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »