rss

Nokian Tyres ofera casca lui Mika Häkkinen ca premiu in urma unui concurs pe Instagram

  1. 01/11/2016
  2. Tags: nokian
    Vezi toate fotografiile (2)

    Incepand cu data de 6 noiembrie 2016, pe profilul de Instagram al producatorului de anvelope premium Nokian Tyres, se va desfasura un concurs ce va avea ca premiu casca dublului campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen, cu autograful acestuia.

    Nokian Tyres va da startul duminica, 6 noiembrie, pe profilul oficial de Instagram @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/, unui concurs care va avea ca premiu o autentica piesa de colectie nu numai pentru fanii F1: casca de curse orginala purtata de dublul campion mondial de F1, finlandezul Mika Häkkinen.  Pilotul este ambasadorul oficial al brandului Nokian Tyres si personajul principal al noului spot TV difuzat in prezent in special in tarile scandinave, dar si pe internet. Acest clip publicitar ilustreaza prin hiperbole faptul ca in timp ce ceilalti producatori de anvelope isi creeaza produsele doar dintr-un compus de cauciuc, Nokian Tyres adauga acestui compus rezistenta, precizie si tenacitate scandinava. Mika interpreteaza desavarsit aceasta tenacitatea, iar casca cu autograful sau, prezentata si in spot, poate fi acum castigata de catre fanii sai.

    Mecanismul concursului este simplu – casca va fi oferita ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel ca, participantii trebuie sa fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care il pot gasi si sa dea share fotografiei pe Instagram, insotita de hashtag-ul #likeMika. La concurs se pot inscrie toti aceia care au adrese de corespondenta in una dintre urmatoarele tari: Republica Ceha, Polonia, Germania, Italia, Franta, Bulgaria, Romania, Austria si Elvetia.

    Concursul va fi lansat oficial in seara de 6 noiembrie pe profilul @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/, unde va fi de asemenea publicat regulamentul detaliat al competitiei. La interval de doua saptamani, reprezentantii Nokian Tyres vor desemna castigatorul care va primi casca cu autograful celebrului pilot de F1.

    Vizualizari: 1433
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »