rss

Noile VW Phaeton si Bentley Continental intra pe mana lui Audi

  1. 18/06/2007
  2. Tags: Audi, Bentley Continental, Phaeton, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cele doua modele de lux vor fi construite pe noua platforma tehnica modulara dezvoltata de inginerii marcii din Ingolstadt, pe care se va construi si viitoarea generatie a lui A8.

    Surse apropiate grupului din Wolfsburg au dezvaluit faptul ca noul Phaeton se afla in faze avansate de dezvoltare, insa modelul de lux VW va aparea in 2010, la un an dupa al treilea A8.

    Phaeton 2 se va fabrica in aceeasi “fabrica de sticla” din Dresda si se stie deja despre el ca va avea console fata/spate mai scurte, astfel incat sa se detaseze de designul mai maiestuos pregatit pentru “fratele” Audi.

    In plus, germanii sunt determinati sa rezolve problemele pentru care a fost criticata prima generatie, ce priveau masa prea mare a masinii, performantele dinamice slabe si consumul urias de combustibil.

    De aceleasi metehne sufera si Bentley Continental GT, insa urmasul sau, programat pentru 2011, va scapa la randu-i de ele. Tot pe baza platformei-minune va fi construit si noul sedan de clasa mare Audi, A6, dar pana la aparitia sa in show-room-uri mai avem de asteptat vreo cinci ani.
    Vizualizari: 1436