rss

Noile BMW Seria 8 Coupe, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW Seria 8 Gran Coupe.

  1. 27/02/2022
    Vezi toate fotografiile (7)

    Noua gama de modele BMW Seria 8 vine cu elemente de design restilzate si, in mod remarcabil, cu o editie limitata THE 8 X JEFF KOONS care, in mod excepetional, poate fi comandata si in Romania.
    Cu modificari atractive de design exterior si un interior care a fost dezvoltat suplimentar prin numeroase detalii, producatorul de automobile premium BMW a perfectionat profilul automobilelor sport de lux. O sectiune frontala reproiectata ofera un aspect exterior pe cat de dinamic, pe atat de elegant. in plus, toate variantele de model ale noilor BMW Seria 8 Coupe, BMW Seria 8 Cabriolet si BMW Seria 8 Gran Coupe vin echipate standard cu pachet sport M. Confortul de operare si conectivitatea sunt optimizate printr-un display central marit la 12,3 toli (31,24 cm) pentru sistemul BMW iDrive.
    Mai mult ca niciodata, automobilele sport de lux ale BMW Seria 8 intruchipeaza o pasiune pentru performante care inspira si stil exclusivist. Grila BMW "Iconic Glow", care este standard pentru toate variantele de model, adauga acum un accent foarte expresiv in designul exterior. La interior, tapiteria BMW Individual din piele Merino - acum o echipare standard - contribuie la atmosfera luxoasa.
    Automobil sport de lux in trei variante de caroserie
    Noul BMW Seria 8 ofera un impuls plin de emotie pentru ofensiva actuala de modele a marcii in segmentul de performanta de lux. Exista trei caractere individuale din care puteti alege, fiecare dintre ele oferind propria sa interpretare distinctiva a acestei combinatii fascinante de fler sportiv si lux. BMW Seria 8 Coupe intruchipeaza forma clasica a caroseriei cu doua usi, asa ca se mentine ferm in traditia masinilor sport legendare ale marcii, imbinand liniile elegante cu caracteristicile dinamice. BMW Seria 8 Coupe a fost dezvoltat in paralel cu automobilul de curse de anduranta BMW M8 GTE si a avut intai debutul pe circuit, apoi fiind prezentat pe sosele.
    BMW Seria 8 Cabriolet combina performanta sportiva cu cel mai inalt nivel de exclusivitate, precum si atractia distinctiva a placerii de a conduce o decapotabila. Soft topul sau clasic din material textil poate fi deschis sau inchis complet automat in 15 secunde prin simpla atingere a unui buton.
    Seria este completata cu un concept de automobile care combina performanta dinamica tipica BMW cu un plus clar in ceea ce priveste spatiul si este perfect adaptat pentru calatoriile pe distante lungi. Ca model cu patru usi cu un nivel foarte ridicat de confort al scaunelor din spate pentru o masina sport, BMW Seria 8 Gran Coupe ocupa o pozitie exceptionala in segmentul de lux. Caracteristicile sale de performanta remarcabile rezulta din faptul ca este singurul model din mediul sau competitional care a fost derivat direct dintr-un automobil sport cu doua usi - BMW Seria 8 Coupe. 
    O gama de trei motoare, tractiune spate si tractiune integrala
    Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de alegerea unei experiente individuale a performantei dinamice exclusive oferite de un BMW Seria 8 - nu numai in ceea ce priveste diversitatea conceptelor auto, ci si bazate pe tehnologia de propulsie. Sunt disponibile trei motorizari pentru fiecare dintre automobilele sport de lux. in varful gamei de modele se afla BMW M850i xDrive Coupe, BMW M850i xDrive Cabriolet si BMW M850i xDrive Gran Coupe. Aceste modele transfera la drum puterea motorului V8 de 4,4 litri (390 kW/530 CP) cu ajutorul tractiunii integrale inteligente.
    Motorul pe benzina de 3,0 litri, cu sase cilindri dispusi in linie, de la modelele BMW 840i xDrive Coupe, BMW 840i xDrive Cabriolet si BMW 840i xDrive Gran Coupe isi transmite cuplul motor catre toate cele patru roti. Alternativ, motorul de 245 kW/333 CP poate fi combinat la modelele BMW 840i Coupe, BMW 840i Cabriolet si BMW 840i Gran Coupe si cu tractiunea spate clasica.
    Puterea de tractiune, eficienta si placerea superioara de a conduce caracterizeaza tehnologia de propulsie a BMW 840d xDrive Coupe, BMW 840d xDrive Cabrio si a BMW 840d xDrive Gran Coupe. Motorul diesel de 3,0 litri, cu sase cilindri dispusi in linie, genereaza o putere maxima de 250 kW/340 CP. Livrarea spontana a puterii, consumul de combustibil si raspunsul la emisii ale motorului diesel turbo sunt optimizate suplimentar prin utilizarea tehnologiei mild-hybrid 48V.
    THE 8 X JEFF KOONS: Precizie, rafinament si maiestrie intr-o editie limitata
    Stilul de design si performanta dinamica ale noului BMW Seria 8 sunt fascinante - nu numai pe sosea. Pentru artistul american Jeff Koons, acestea servesc drept surse de inspiratie pentru editia BMW 850i xDrive Gran Coupe pe care a proiectat-o, care va fi prezentata in premiera mondiala pe 17 februarie 2022. THE 8 X JEFF KOONS intruchipeaza precizie, rafinament si maiestrie, artistul fiind renumit pentru pasiunea fara limite pentru calitatea absoluta a detaliilor si manufacturierii. Un finisaj multistrat in 11 culori creeaza un aspect extrem de expresiv. Totodata, atmosfera impresionanta a interiorului este caracterizata de cea mai buna piele si alte materiale rafinate, impreuna cu tonurile bogate de rosu si albastru ale BMW M GmbH si semnatura gravata a artistului.
    Jeff Koons si BMW Group sunt legati printr-un parteneriat care dateaza de mai bine de un deceniu. in 2010, a proiectat BMW M3 GT2 Art Car care a participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Acest nou proiect a venit sa marcheze cea de-a 50-a aniversare a angajamentului global al BMW Group fata de cultura. Editia limitata este produsa la uzina BMW Group din Dingolfing. Acest lucru face din THE 8 X JEFF KOONS o combinatie exclusivista de arta semnata de unul din cei mai valorosi si faimosi artisti conteporani si placere de a conduce intr-un automobil sport de lux de la BMW.
    Dealerii BMW din Romania pot primi comenzi pentru acest model deosebit de exclusiv si unic in lumea automobilului, confirmarea comenzilor se face in ordinea primirii acestora, avand in vedere numarul limitat de unitati din acest model. Romania are sansa de a primi una sau doua unitati dintr-o editie deosebit de exclusiva la nivel mondial, un proiect fara precedent pentru marca si pentru industria auto.
    Design exterior.
    Accente noi pentru performante dinamice fascinante.
    Suprafetele cu design atractiv si liniile precis trasate asigura eleganta sportiva in designul caroseriei celor trei modele BMW Seria 8, in conformitate cu stilul de design actual al marcii. Aspectul lor semnaleaza performanta dinamica, exclusivitate si estetica progresiva. Indiferent de forma caroseriei, BMW Seria 8 reprezinta un stil inconfundabil. La doar cateva saptamani dupa lansarea pe piata a celei de-a treia variante de caroserie, intregul BMW Seria 8 a fost premiat cu "Golden Steering Wheel" drept "Best-looking Car of the Year", pe baza unui sondaj efectuat in randul cititorilor Auto Bild si Bild am Sonntag, unele din cele mai citite publicatii din spatiul german.
    BMW Seria 8 Coupe apare ca un automobil jos, cu o silueta alungita si o linie a plafonului care se prelinge elegant spre spatele puternic. O sectiune puternic evazata a umerilor si ecartamentele largi semnaleaza potentialul dinamic al modelului cu doua usi. Acoperisul sau - optional realizat din plastic ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) - are o concavitate centrala care aminteste de curbura dubla cunoscuta drept "double bubble" la masinile de curse clasice.
    Si BMW Seria 8 Cabriolet prezinta linii dinamice, cu soft top clasic. Soft topul se afla plat in compartimentul sau cand este strans asigurand o silueta joasa, foarte eleganta. Pasagerii automobilului sunt inconjurati de suprafete proiectate coerent, care se extind de la bord pana la pragurile usii si din spate pana la compartimentul soft topului.
    Pe langa proportiile sale distincte, designul exterior al BMW Seria 8 Gran Coupe prezinta si sectiuni laterale si spate cu design caracteristic. in plus, modelul cu patru usi are un ampatament mai lung cu 201 milimetri decat cel al BMW Seria 8 Coupe, ajungand la 3.023 mm pentru un spatiu deosebit de generos pentru pasagerii spate.
    Parte frontala reproiectata, pachet sport M ca echipare standard
    Designul vast modificat al noilor BMW Seria 8 Coupe, BMW Seria 8 Cabriolet si BMW Seria 8 Gran Coupe pune un accent si mai intens pe caracterul de performanta si prezenta exclusiva ale acestor automobile sport de lux. Acum toate variantele de model sunt echipate standard cu un pachet sport M. Drept urmare, au dotari ale caroseriei optimizate aerodinamic, finisate in culoarea caroseriei in zona spoilerului fata si difuzorului, precum si pe praguri. Prizele mari de aer inferioare din fata sunt structurate acum prin bare orizontale. Insertia difuzorului din spate este finisata in Dark Shadow metalizat. Aspectul si mai sportiv de acum este completat cu jante M de 19 toli, din aliaj usor, cu design double-spoke si echipate cu anvelope mixte. in plus, echiparea standard include acum un sistem de franare sport M cu etriere finisate in albastru.
    Cele trei modele V8 foarte puternice - BMW M850i xDrive Coupe, BMW M850i xDrive Cabriolet si BMW M850i xDrive Gran Coupe - continua sa fie produse cu dotari de design specifice M. in plus, acum prezinta pentru prima data oglinzi exterioare M optimizate aerodinamic - intr-un design care initial a fost dezvoltat exclusiv pentru automobilele sport de inalta performanta din gama BMW M8. Mai mult, fluxul de aer este ghidat si mai precis de un atasament pentru spoilerul fata, iar la noul BMW M850i xDrive Coupe si de un spoiler M spate. in plus, echiparea standard a celor trei modele varf de gama include o versiune puternica a sistemului de franare sport M, diferential sport M si jante M de 20 de toli, din aliaj usor, cu design Y-spoke si anvelope mixte. Aceste caracteristici sunt incluse si in pachetul M Sport Pro optional pentru modelele cu motor cu sase cilindri ale noului BMW Seria 8.
    In plus, la fel ca noul pachet M Performance pentru modelele cu propulsor cu opt cilindri, acesta include M High Gloss Shadow Line cu caracteristici extinse, etriere de frana de culoare neagra, lumini M Shadow Line cu insertii intunecate - disponibile pentru prima data - si un spoiler spate M de culoare neagra pentru BMW Seria 8 Coupe.
    Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a BMW M GmbH, toate modelele din noile game BMW Seria 8 sunt oferite si cu o optiune care indica o legatura speciala cu motorsportul. Optional, toate modelele noului BMW Seria 8 dispun de sigla clasica "BMW Motorsport" pe capota, hayon si capacele butucului rotii in loc de emblemele obisnuite BMW. Cu semicercurile esalonate in albastru, violet si rosu, emblema aniversara aminteste de marca originala BMW M GmbH, care a fost folosita pentru prima data pe masinile de curse in 1973.
    Grila BMW cu contur iluminat, noi finisaje coloristice pentru exterior
    Farurile LED adaptive cu distributie variabila a luminii, luminile adaptive pentru viraje si asistentul BMW Selective Beam cu efect antiorbire pentru faza lunga sunt dotari standard la aceste automobile sport de lux. Optional, lumina laser BMW este oferita cu o raza foarte lunga a fazei lungi. in plus, grila BMW dintre faruri adauga acum un accent atractiv partii frontale a tuturor modelelor noului BMW Seria 8. Este disponibil standard cu BMW "Iconic Glow": iluminarea in cascada pentru cele doua elemente ale grilei creeaza o expresie foarte extravaganta atunci cand noul BMW Seria 8 este privit din fata. Iluminarea se activeaza imediat ce automobilul este deschis si poate fi pornita sau oprita manual de catre conducator.
    In plus, admisia de aer de racire caracteristica marcii prezinta bare reproiectate cu un profil U distinctiv. Un logo M pe grila BMW M850i xDrive Coupe, BMW M850i xDrive Cabriolet si BMW M850i xDrive Gran Coupe este o referinta la apartenenta la familia de modele BMW M, precum si la performanta motorului V8 instalat in spatele grilei radiatorului.
    Exista o gama de patru noi finisaje de culoare pentru exteriorul caroseriei automobilelor sport de lux. Skyscraper Grey metalizat, San Remo Green metalizat, M Portimao Blue metalizat si BMW Individual Frozen Tanzanite Blue metalizat sunt variante suplimentare care ofera un accent individual stilului de design modern al exteriorului.
    Mai mult, versiuni suplimentare ale jantelor M, din aliaj usor, disponibile optional in format de 20 de toli sunt disponibile pentru noile modele BMW Seria 8. Totodata, noile jante M Performance de 20 de toli, din aliaj usor, sunt oferite, de asemenea, ca parte a gamei de accesorii originale BMW pentru modelele cu motor cu opt cilindri.
    Interior si echipare.
    Redefinire a ambiantei luxoase a automobilului sport.
    Ambianta generala a interiorului combina placerea de a conduce, estetica moderna si luxul individual. Un element definitoriu al designului interior sunt liniile orientate spre inainte. Acest lucru este accentuat si mai mult de lumina ambientala standard, care lumineaza elegant contururile bordului si ale pragurilor.
    Un volan M imbracat in piele, cu butoane multifunctionale si clapete de schimbare a vitezelor pentru selectarea manuala a treptelor transmisiei Steptronic Sport cu opt trepte, vine acum ca dotare standard pentru toate modelele noului BMW Seria 8. La BMW M850i xDrive Coupe, BMW M850i xDrive Cabriolet si BMW M850i xDrive Gran Coupe, volanul M imbracat in piele prezinta un design specific modelului pentru bratul central, impreuna cu cusaturi decorative in culorile BMW M GmbH. Ridicandu-se spre tabloul de bord din fata si separand clar zonele conducatorului si pasagerului din fata, consola larga contribuie si la crearea unei atmosfere sportive si atractive.
    BMW Seria 8 Coupe - ca si la BMW Seria 8 Cabriolet - ofera doua locuri in spate, fiecare cu caracterul distinct al unui scaun individual. Al doilea rand al BMW Seria 8 Gran Coupe nu ofera doar spatiu foarte generos pentru picioare: intre cele doua scaune exterioare cu contururi pronuntate si tetiere integrate este disponibil un al treilea loc care poate fi folosit pe calatorii scurte si cuprinde o centura de siguranta completa. Aceasta inseamna ca automobilul sport de lux cu patru usi este de fapt proiectat ca un model 4+1 locuri. Acum, echiparea sa standard include si aer conditionat automat pe patru zone, cu control separat al temperaturii si al volumului de aer pentru locurile din spate.
    Scaune multifunctionale si tapiterie BMW Individual cu piele Merino cu caracteristici extinse, acum standard la toate variantele de model
    Pachetul sport M - care este standard la toate modelele noului BMW Seria 8 - ofera si interiorului o aura care este orientata catre placerea concentrata de a conduce. Alti factori care contribuie, pe langa volanul M imbracat cu piele, sunt tapiteria M de culoare antracit a plafonului, pedalele M din otel inoxidabil, suportul M de picior pentru conducator si covorasele specifice. Decoratiile iluminate ale pragurilor si afisajul din panoul de instrumente prezinta inscriptia de model BMW M Automobile "M850i", dar si sigla M. impreuna cu pachetul M Sport Pro pentru modelele cu motorizare cu sase cilindri si pachetul M Performance pentru modelele cu motor cu opt cilindri, designul interior este completat cu centuri de siguranta negre care poarta dungi de accent in culorile BMW M GmbH.
    In plus, echiparea de baza a variantelor de model cu motorizare cu sase cilindri a fost extinsa pentru a include scaunele multifunctionale, anterior standard doar la BMW M 850i xDrive Coupe, BMW M 850i xDrive Cabrio si BMW M 850i xDrive Gran Coupe. Scaunele multifunctionale ofera nu numai un sprijin lateral excelent in timpul virajelor dinamice, ci si un nivel ridicat de confort pe distante lungi. Gama lor de functii include un suport lombar. Tetierele sunt integrate vizual in spatare si pot fi reglate atat pe inaltime, cat si pe adancime, dupa cum este necesar. Reglarea pozitiei scaunului, a latimii spatarului si a suportului pentru coapse se actioneaza electric. Functia de memorie pentru scaunele conducatorului si pasagerului din fata este tot o dotare standard.
    Scaunele multifunctionale sunt combinate cu tapiterie BMW Individual cu piele Merino cu caracteristici extinse. Acesta din urma este disponibil intr-o varietate de culori, inclusiv versiuni bicolore foarte elegante. De asemenea, suprafetele plansei de bord si pragurile usilor sunt tapitate standard cu piele.
    Suprafetele galvanizate ale contururilor orificiilor de aerisire laterale si benzile de accent din zona manerelor usilor sunt coordonate armonios si ele, permitand ca dispozitivele de deschidere a usilor sa fie integrate in mod elegant sub forma de cleme inchise. Adaptate acestora, comenzile pentru geamurile actionate electric, incuietoarea usii si functia de memorie a scaunelor integrata in pragurile usii prezinta acum si suprafete galvanizate la toate modelele BMW Seria 8.
    BMW Live Cockpit Professional, acum cu un display central marit la 12,3 toli
    Echiparea standard a noilor BMW Seria 8 Coupe, BMW Seria 8 Cabriolet si BMW Seria 8 Gran Coupe include BMW Live Cockpit Professional. Reteaua sa de afisare complet digitala consta dintr-un grup de instrumente de 12,3 toli (31,24 cm) in spatele volanului si un display central a carui diagonala a ecranului a crescut acum de la 10,25 (26,04 cm) la 12,3 toli (31,24 cm). Functia tactila a monitorului de bord de dimensiuni mari permite o operare foarte rapida, convenabila si intuitiva a numeroaselor functii ale automobilului.
    BMW Live Cockpit Professional include sistemul de navigatie online BMW Maps, Asistentul Personal Inteligent BMW, BMW Head-Up Display, integrarea wireless a smartphone-ului prin LAN wireless si un sistem multimedia. in plus, echiparea standard, care include sistem de difuzoare hi-fi, telefonie cu incarcare wireless, BMW Display Key si Comfort Acces, subliniaza caracterul de lux si progresiv al noilor modele BMW Seria 8.
    Alegerea sistemelor standard si optionale pentru condus autonom si parcare este si ea una vasta. Noul BMW Seria 8 dispune standard de Driving Assistant, inclusiv alerta de coliziune frontala, avertizare de schimbare a benzii si avertizare de parasire a benzii, precum si functia de recunoastere a semnelor de circulatie Speed Limit Info cu indicator de interzice a depasirii. Asistentul de parcare, care este disponibil standard, include o camera pentru vedere in spate, Activ PDC si asistent de marsarier. O alta optiune este Driving Assistant Professional, a carei gama de functii include si tempomat activ cu functie Stop & Go, dar si recunoasterea semaforului si asistent automat pentru limitarea vitezei, precum si asistent de control al directiei si al benzii.

    Vizualizari: 439
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »