rss

Noile BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 - exclusiv din China pentru China

  1. 20/08/2023
    Vezi toate fotografiile (12)

    Eleganta sportiva, tehnologia revolutionara si spatiul generos din spate sunt combinate in variantele de model ale noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 care au fost special dezvoltate pentru piata auto chineza. Adaptate prin numeroase detalii la cerintele specifice ale grupurilor-tinta chineze, versiunile noului sedan business prezinta un ampatament extins si proportii distinctive. Acest lucru are ca rezultat un spatiu si un confort deosebit de generoase in spate, care sunt imbunatatit si mai mult de dotarile cu echipamente exclusive.
    Pentru prima data, BMW Seria 5 Sedan pentru China va fi oferit atat cu motoare termice foarte eficiente, cat si ca model electric sub forma BMW i5. Caracterul progresiv al masinii se reflecta si in BMW iDrive dezvoltat suplimentar, care include "QuickSelect": cu ecranul central curbat BMW si serviciile digitale specifice Chinei, acesta permite o forma inovatoare de interactiune intre om si automobil.
    Noile BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 pentru China se bazeaza pe a opta generatie a celui mai de succes sedan business din lume. Peste 10 milioane de automobile BMW Seria 5 au fost produse din 1972. BMW Seria 5 continua sa creasca in popularitate si in China, aproximativ 530.000 de automobile ale gamei fiind livrate clientilor chinezi doar intre 2020 si 2022. Acest lucru face din BMW Seria 5 Sedan lider de piata in segmentul premium al clasei medii superioare. In total, aproximativ doua milioane de unitati au fost vandute de la inceputul productiei locale in China.
    A patra generatie de variante de model special dezvoltate pentru China este lansata sub forma noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW i5. Noile modele vor fi produse exclusiv pentru piata chineza la uzina Dadong operata in Shenyang de joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive Ltd.
    Proportii distinctive, caracteristici exclusive de design
    Chiar de la inceput, noile BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 pentru China au fost concepute cu un accent clar pe nevoile grupurilor-tinta chineze. Designul exterior combina caracteristicile marcii cu elemente inovatoare, asigurandu-se ca este orientat catre preferintele stilistice ale tinerei generatii de clienti din China. O combinatie caracteristica de performanta dinamica si eleganta confera noilor modele un aspect distinctiv si cu multa emotie.
    Partea frontala verticala a noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 dispune de o interpretare moderna a farurilor duble distinctive BMW si de grila dubla BMW care se extinde mult inainte, cu o iluminare de contur emblemaitca. Imaginea laterala este dominata de suprafete clare, amplu proiectate. Proportiile distinctive sunt asigurate de o linie a acoperisului care se inclina usor spre spate si de ampatamentul extins in comparatie cu alte variante ale noului sedan business disponibil la nivel mondial. In partea spate a noilor modele, luminile LED subtiri divizate de banda cromata adauga un accent expresiv.
    Designul luminos inovator contribuie si la prezenta spectaculoasa a noilor modele. Iluminarea interioara, farurile LED, iluminarea de contur a grilei BMW si covorul luminos din zona de intrare creeaza un scenariu de bun venit si ramas bun coordonat cu grija, in cinci etape. Un detaliu exclusiv al modelelor concepute pentru piata chineza este numarul "5" iluminat standard in zona curbei Hofmeister de pe montantul C. La noul BMW i5, lumina albastra pulseaza discret si la o frecventa joasa in timp ce bateria de inalta tensiune se incarca. La alte motorizari, numarul se este iluminat in alb.
    Ambianta luxoasa si tehnologie inteligenta in interior
    Interiorul noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 pentru China este modern si luxos datorita caracteristicilor de design si inovatiilor tehnologice care au fost prezentate pentru prima data in noul BMW Seria 7 si BMW iX. Prin ecranul central curbat BMW, volanul reproiectat, BMW Interaction Bar si BMW iDrive dezvoltat suplimentar, inclusiv "QuickSelect", interactiunea inteligenta dintre om si automobil este ridicata la un nivel unic in segmentul BMW Seria 5. Cu aplicatii din sticla Crafted Clarity pentru comenzi si o incrustatie Titanium Bronze pentru panoul de instrumente de pe partea pasagerului, cockpitul are o nota de exclusivitate care raspunde cererilor pietei chineze.
    Experienta de calatorie in spate este caracterizata de spatiu generos pentru picioare si alte detalii exclusive. O alta caracteristica de confort adoptata direct de la sedanurile de lux ale BMW Seria 7 este BMW Theatre Screen: cu afisajul panoramic de 31,3 inchi (79,5 cm), rezolutie 8K si conectivitate 5G, permite o experienta de streaming video de inalta calitate in timpul calatoriei. In combinatie cu sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround, BMW Theatre Screen transforma partea din spate a noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 intr-un cinema privat pe roti. Alte caracteristici includ controlul automat al climatizarii in patru zone, logoul modelului in relief pe tetiere si suprafetele scaunelor cu matlasare exclusiva si design bicolor.

    Vizualizari: 644