rss

Noi provocari pentru detinatorii de autoturisme. Ce schimbari sunt benefice pentru intretinerea acestuia?

 1. 23/08/2021
  Vezi toate fotografiile (1)

  Expresia suprema a placerii de a conduce este redata de rularea perfecta a autoturismului. Chiar daca intretinerea masinii personale nu este cel mai placut lucru, este un factor determinant al sigurantei in trafic. 
  Putem constata ca ultima perioada atentia pentru autoturisme a crescut considerabil, mai ales ca acestea au devenit absolut necesare pentru indeplinirea transportului zilnic. Pentru a ne bucura pe deplin de autoturismele noastre trebuie sa avem in calcul o serie de aspecte. Care sunt acestea veti afla in randurile urmatoare. 
  Verificarea periodica 
  Ne confruntam zilnic cu un rulaj vizibil mai intens, motiv pentru care verificarea bunului-mers al multitudinii de componente auto ne poate scuti de investitii mult mai costisitoare in cazul in care se va ivi vreo problema. Siguranta este un punct esential de indeplinit cand discutam despre autoturisme, de aceea este absolut necesar sa ne focusam atentia pe imbunatatiri. 
  Rata accidentelor este destul de alarmanta si nu sunt putine cazurile in care defectiunile auto precum un sistem de franare defect sau anvelope uzate excesiv pot crea neplaceri inopinate. Acestea fiind doar minimele cauze care au produs accidente auto insa lista poate continua fara oprire. 
  Intretinerea este doar un punct de plecare spre un trai fericit alaturi de masina personala. Situatiile neplacute fac parte din cumulul de incertutidini carora le putem fi protagonisti in orice zi, de aceea este esential sa punctam pe preventie si grija la detalii. 
  Intrucat suntem la curent orice informatie dorim, putem aduce imbunatatiri autoturismului simplu si eficient. 
  Atentie sporita la componente „mai vulnerabile”  
  Pentru a extinde gradul de protectie al autoturismului este nevoie sa acordam atentie deosebita diferitelor componente ce tind a se uza mult mai repede. 
  Desigur, orice autoturism vine cu o lista de costuri dedicata intretinerii celor mai vulnerabile piese si nu numai, insa atentia la diverse consumabile poate reduce costurile consistent. Intr-o alta ordine de idei, functionarea optima a autoturismului are in vedere si mult alti factori precum: tipologia produselor necesare care sunt dependente de brandul autoturismului, maniera de conducere, iar daca trecem cu vederea reviziile tehnice obligatorii, cu siguranta costurile vor fi semnificativ mai mari. 
  Ia in calcul valoarea de vanzare a masinii 
  Poate nu in acest an sau in viitorul apropiat te gandesti sa-ti vinzi autoturismul, dar poate vei ajunge in stadiul in care vei tinde spre alt nivel de confort. In cazul in care nu ai punctat aspectele ce tin de intretinerea autoturismului, vei realiza cu stupoare ca pretul masinii va fi cu siguranta mai mic. 
  Priveste dincolo de aparente si analizeaza in detaliu particularitati ce tin de cereri si oferte. Piata este intr-un flux continuu ce te poate induce in eroare, insa din punct de vedere al calitatii, mereu se va aprecia grija sporita, indiferent de anul fabricatiei.
  Cum poti aduce imbunatatiri autoturismului? 
  Pentru a demonstra ca pretul cerut este cel corect, aspectul si functionalitatea vor vorbi de la sine. Pune accent si pe accesorii auto. Exista nenumarate oferte pe piata de profil care ne propun inovatia la nivel inalt, insa, putem imbunatati aspectul masinii cu un buget minim. 
  Care sunt accesoriile auto care pot contribui facil la mentinerea dar si schimarea partiala a aspecului autoturismului
  Covorasele auto pot interveni eficient in procesul nostru de reinventare a autoturismului. 
  Covorase auto calitative – pe ce mizam?
  Cand vine vorba de astfel de accesorii auto putem reliefa faptul ca modelele pot aduce un aport necesar de confort si protectie. In functie de nevoile personale, covorasele auto pot fi: 
  • covorase auto din cauciuc – covorasele de acest gen nu mai necesita niciun tip de modificare, deoarece forma vine perfect pliabila pentru fiecare brand de autoturism in parte. Covorasele se ataseaza in podeaua masinii printr-un sistem de fixare, in cazul in care modelul de autoturism permite aceasta actiune. Dar si prin mici tinte ce sunt dispuse pe spatele covoraselor care au rol de fixare in mocheta masinii. 
  • covorase din cauciuc tip tavita – de ce se mizeaza foarte mult pe acest tip de covorase auto? Ei bine, raspunsul este simplu. De regula, acest tip de covorase auto dispun de o margine de circa 3-4 cm care impiedica patrunderea murdariei. 
  Daca nu ai luat niciodata in calcul beneficiile acestui tip, acum este momentul. Avantajul principal al acestor covorase auto este ca mirosul de cauciuc nu este persistent, spre deosebire de alte variante. 
  • covorase din cauciuc tip tavita premium – ceea ce face din aceste modele o varianta deosebita este fiabilitatea, elasticitatea si rezistenta la actiuni mecanice. 
  • covorase din velur – aceasta tipologie de covorase auto sunt concepute pentru a fi utilizate in masini si vehicule comerciale. De regula, acestea vin la pachet cu proprietati ce sustin izolarea fonica. 
  De-a lungul timpului perceptiile s-au schimbat, iar atentia asupra diverselor accesorii auto s-a maximizat vizibil, mai ales cand scopul este achizitionearea unui autoturism nou. Atat partea de design, cat si de tehnologie si confort au intregit intregul sistem de rulare. Nevoia de nou, confortabil si impecabil din punct de vedere estetic au condus la extinderea vizibila a segmentului ce cuprinde accesoriile auto. 
  Cu alte cuvinte, o selectie de accesorii ne intampina, de obicei, cu posibilitatea de personalizare pentru a proteja corespunzator atat interiorul, cat si exteriorul masinii. Exista mereu accesorii care aduc un plus in orice sezon. 
  Diagnoza Computerizata 
  Ne aflam in secolul unde dependenta de propriul autoturism predomina, iar atat timp cat ne dorim bucurie la volan avem nevoie de mai mult. Silueta masinii trebuie sa nu lase niciun moment de indoiala la prima vedere, atat la nivel exterior, cat si la cel interior. 
  Pentru a mentine echilibrul perfect al rulajului, putem miza pe diagnoza computerizata care deduce la nivel avansat problemele autoturismului, generand solutii eficiente pentru maximizarea sigurantei la volan. 
  In concluzie, nivelul performantei autoturismului este un capitol la care putem contribui eficient prin atentie sporita la detalii. Alegerea unor accesorii auto potrivite si diagnosticarea corecta a problemelor existente vor aduce plus valoare autoturismului, dar si un grad ridicat al functionalitatii si sigurantei. 

  Vizualizari: 1736
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »