rss

Noi modele Brillance

  1. 21/02/2007
  2. Tags: Brilliance BS6
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa BS6, producatorul chinez intentioneaza sa introduca si alte modele in Europa.

    In afara de numele lor, pentru moment nu avem foarte multe informatii despre acestea, dar stim ca unul din ele va fi un sedan compact botezat BS4, in timp ce un coupe mignon va primi numele BS3.
     
    Miscarea asiaticilor este privita cu mult scepticism, mai ales ca BS6 are o prezenta episodica pe Batranul Continent. Importata fiind pe cea mai mare piata europeanaGermania –, nava amiral a chinezilor nu s-a vandut decat in cateva exemplare.

    Rezultatul mediocru este normal, mai ales ca nu exista o retea de dealeri si nici de service-uri. Mai mult, calitatea, respectiv nivelul tehnologic nu corespunde cerintelor europene.

    BS6 nu are nici airbag-uri laterale, nici ESP sau controlul tractiunii, iar motorul este licenta unui antic propulsor Mitsubishi. Cu o cilindree de 2,4 litri si 130 CP abia daca misca limuzina de clasa mare, cat despre rafinament in functionare nici nu merita sa discutam.

    Poate ca pretul i-ar putea face pe unii sa treaca cu vederea aceste neajunsuri, dar nici la acest capitol Brillance BS6 nu sta tocmai bine.
    Vizualizari: 1049