rss

Noi echipari la BMW

  1. 14/02/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Cabrio, Coupe, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (2)
    Seria 3 Coupe si Cabrio a primit o noua echipare de top, denumita M Sport, care respecta traditia sportiva a marcii bavareze.

    Disponibil in combinatie cu orice motorizare, pachetul M Sport contine intreaga gama de accesorii pentru caroserie a diviziei M (spoilere, praguri), suspensie modificata (mai rigida si coborata cu 15 mm) si o gama noua de jante cu marimi de 18 sau 19 toli.

    De asemenea, suprafetele vitrate sunt acompaniate de noi rame metalice.

    La interior scaunele normale au fost inlocuite cu unele sport, tapitate cu alcantara, finisajele sunt din gama Individual, pragurile si schimbatorul de provenienta M (ultimul imbracat in piele, la unison cu frana de mana).

    Nivelul de ehipare M a fost intotdeauna foarte cautat de clientii BMW: peste trei sferturi din posesorii de Seria 3 cu propulsoare cu sase cilindri in linie au optat pentru ea. Producatorul din München considera ca aceasta noua variatie pe tema data va mentine nivelul vanzarilor neschimbat.

    Modelele M Sport sunt disponibile in doar patru culori metalizate (argintiu, negru, albastru si grafit), respectiv doua nemetalizate (alb sau rosu).

    In paralel cu Seria 3 M Sport, BMW introduce acest nivel de echipare si pe 130i. Disponibil doar in culoarea neagra (cu interior din piele galbena), mica racheta vine jante de 18 inch, asemenea celor din WTCC (World Touring Car Championship).

    La exterior, ca si in cazul Seriei 3, se mai remarca elementele cromate ce inconjoara suprafetele vitrate. La interior este nou butonul Start/Stop, dar si o serie de accesorii M: volan, capitonaje, etc.

    Dinamica va fi ajutata de suspensia sport M si un kit aerodinamic asijderea. 130i M Sport este o editie limitata, Marea Britanie, spre exemplu, urmand sa primeasca doar 160 de unitati.
    Vizualizari: 1166
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »