rss

Nissan vrea un mini in State

  1. 21/04/2007
  2. Tags: Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aceasta veste ar suna ciudat in alte circumstante, dar in vremuri in care galonul de benzina a ajunsa sa valoreze trei dolari americanii ar fi deosebit de interesati de masini care consuma putin.

    Numarul doi japonez doreste sa profite si el de aceasta situatie, desi nu are imaginea de „companie verde” pe care o are Toyota sau Honda.

    Nissan este insa gata sa schimbe aceasta situatie odata cu lansarea primului diesel cu emisii poluante reduse si a acestui minicar plasat sub pragul celor 10.000 de $.

    Japonezii se tem serios de concurenta chineza si indiana, experta in aceasta zona de preturi, dar razboiul international (ce se poate incinge la o eventuala debarcare a modelelor ieftine europene) va afecta mult mai mult pe producatorii americani, care incearca din rasputeri o revenire pe propria piata.

    Revenind la micul autoturism aflat in planurile lui Nissan, acesta va fi destul de probabil bazat pe conceptul Azeal (foto), ce a debutat la salonul auto de la Detroit in urma cu doi ani.

    Asteptati-va asadar la un hatch mititel si economic, desenat conform curentului japonez de masini populare si ieftine „Kei”.
    Vizualizari: 833