rss

Nissan Livina C-Gear debuteaza la Beijing

  1. 07/04/2008
  2. Tags: Nissan livina c-gear, Nissan livina x-gear
    Vezi toate fotografiile (1)
    Oricine cu un cuvant greu de spus pe piata chineza se inghesuie sa nu rateze saloanele auto organizate in aceasta tara, aspect valabil si pentru cei de la Nissan, pentru care aceasta piata este a treia ca marime dupa cea din SUA si Japonia.

    La evenimentul ce va avea loc chiar in capitala Chinei, Nissan se va prezenta cu cel de-al treilea model al gamei Livina, C-Gear (X-Gear pe alte piete), o gama care, initial, fusese special dezvoltata doar pentru locuitorii celui mai mare si mai populat stat din Asia.

    In final, modelele familiei Livina au ajuns si in Malaezia, Taiwan si chiar Africa de Sud, iar acum C-Gear, o masina proiectata de catre centrul tehnic din Atsugi si bazata pe arhitectura tehnica a lui Livina hatchback, va incerca sa deschida si mai mult orizonturile celor care deja au devenit clientii acestei game, propunand o alura de crossover cu aptitudini sportive si un portbagaj decent: 383 de litri.

    C-Gear/X-Gear va fi propulsat de un motor pe benzina de 1,6 litri cilindree, ce va putea fi cuplat, la alegere, cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte sau cu una automata cu patru.

    Masina va fi construita la fabrica Huadu din provincia chineza Guangdong si, imediat dupa debutul vanzarilor din China, va ajunge si pe tarmurile Indoneziei.
    Vizualizari: 763