rss

Nissan GT-R V-Spec: noi informatii

  1. 02/12/2008
  2. Tags: GT-R V-Spec, Nissan, Nurburgring, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cel mai rapid GT-R isi va face curand debutul pe scena supercar-urilor insa, ca de obicei, cineva a reusit sa smulga primele informatii despre masina cu putin timp inainte ca   evenimentul sa se produca.

    Adevaratul adversar al lui Porsche 911 GT2 nu va face nici un compromis in vederea obtinerii unor performante cu adevarat exceptionale, mai ales ca, nu-i asa, el va avea ceva de demonstrat pe Nurburgring.

    In centrul atentiei se va afla, evident, motorul de 3,8 litri V6, ce va fi impins catre 520 CP; pe de alta parte, nici modificarile aduse componentelor transmisiei sau trenului de rulare nu vor fi tocmai de ochii lumii: cutia va fi blocata in modul "Race", un buton de overboost va suplimenta numarul de newton-metri pe distante si durate limitate, suspensiile vor fi setate de catre specialistii lui Bilstein, iar de dupa jantele din aluminiu de 20 de inch se vor intrezari discuri de frana carbon-ceramice.

    GT-R V-Spec va avea de asemenea si o masa proprie mai mica decat a modelului de baza, gratie implementarii unor componente din fibra de carbon.

    Cum era de asteptat, masina... va fi inca un chilipir, urmand a costa in Japonia in jur de 15.750.000 de yeni - echivalentul a doar 131.500 de euro.

    Vizualizari: 1363