rss

Nissan GT-R s-a aratat la Goodwood

  1. 26/06/2007
  2. Tags: Nissan GT-R
    Vezi toate fotografiile (1)
    Se pare ca nici cei de la Nissan nu mai au rabdare pana la lansarea oficiala a lui GT-R, de vreme ce au hotarat sa puna masina, aproape necamuflata, pe retina miilor de spectatori prezenti la marle festival al vitezei de la Goodwood, Marea Britanie.

    Pentru a-i intarata cum se cuvine, test-driverii au efectuat cateva tururi de circuit, astfel incat sa-i convinga pe toti cei prezenti ca supercar-ul nipon este unua din vedetele acestui eveniment.

    Ceva mai tarziu in acest an, la salonul auto de la Tokio, GT-R isi va face debutul oficial, iar in acele momente vom sti exact de ce va fi in stare motorul V6 de 3,7 litri biturbo, despre care se spune ca va dezvolta oricum peste 450 CP.

    Aceasta inseamna, data fiind si tractiunea integrala, ca masina va fi in stare sa stea bara la bara cu un Porsche 911 Turbo, insa Nissan pare decis sa nu se multumeasca doar cu atat: niponii vor produce masina sub trei  “arome” diferite – GT-R, GT-R V-Spec si GT-R Evo –, ultima dintre ele urmand a avea cu 100 kg mai putin decat celelalte doua si un motor ce va depasi 500 CP.
    Vizualizari: 912