rss

Nissan GT-R de la Zele

  1. 10/01/2009
  2. Tags: GT-R SpecV, Nissan, Zele International, Zele R35 GT-R Complete Edition
    Vezi toate fotografiile (7)

    La cateva zile dupa ce Nissan a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale despre GT-R SpecV,  tunerul japonez Zele International a contraofertat cu un pachet de modificari interesant dedicat supercar-ului japonez, pe care l-a botezat Zele R35 GT-R Complete Edition.

    Prizele de aer amenintatoare, spoiler-ele supradimensionate si folosirea intensa a fibrei de carbon fac toate parte din menu, insa nu ele sunt neaparat felul principal.

    Redesenarea calandrului, oglinzilor si instalarea unei noi evacuari din titan au redus simtitor masa proprie a bolidului, insa nici aceste masuri si parca nici revizuirea trenului de rulare (suspensii noi, jante negre de 20 de inch, frane mai incisive) sau cea a interiorului (echipat cu scaune Recaro tapitate cu Alcantara) nu sunt atat de apetisante precum cresterea puterii motorului V6 biturbo la 550 CP.

    Zele International nu a facut vreo precizare exacta cu privire la noul potential al masinii, insa nu ma indoiesc ca ghiuleaua portocalie este al naibii de rapida. Cel putin pe masura celor 208.000 de $ ceruti pe ea (cu 34.000 de $ mai mult ca pe un GT-R SpecV).

    Vizualizari: 1351