rss

Nissan GT-R a castigat titlul "Performance Car of the Year"

  1. 02/02/2009
  2. Tags: Nissan GT-R, Performance Car of the Year, What Car
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Nissan GT-R a fost votat „Performance Car of the Year” la prestigioasele Premii „What Car ?” 2009 si a invins adversari precum Audi R8 si Ferrari 430 Scuderia. Evenimentul a avut loc la Londra pe 22 ianuarie.

    Combinatia intre performanta accesibila, designul deosebit si tehnologia de ultima generatie au fost sunt atuurile intrunite de Nissan GT-R, fapt ce a condus la castigarea titlului de “Performance Car of the Year”.

    Steve Fowler, editorul “What Car?” explica alegerea facuta: “Nu este cazul sa te simti intimidat de GT-R, deoarece acesta ii face pe simpli soferi sa se simta speciali si pe soferii profesionisti sa exploreze intreaga puterea acestei masini. Din acest motiv GT-R a fost alegerea noastra pentru acest titlu.”

    In completare vine Paul Wilcox, Managing Director Nissan Motor (GB) Ltd., afirmand ca “GT-R a avut un succes fenomenal inca de la anuntul sosirii sale in Marea Britanie, iar faptul ca a castigat un premiu la  “What Car ?” pentru “Performance Car of the Year” nu face decat sa ii sustina statutul de super-masina”.

    Vizualizari: 1160