rss

Nissan a dezvaluit noul Murano

  1. 17/09/2008
  2. Tags: Murano, Nissan
    Vezi toate fotografiile (5)

    Alaturi de conceptele Nuvu si Pixo, de Note facelift sau de Qashqai+2, niponii de la Nissan vor aduce la Paris si cel mai nou produs al lor, si anume cea de-a doua generatie a SUV-ului Murano.

    Potrivit comunicatului oficial dat publicitatii de Nissan, Murano va fi la fel de atragator ca predecesorul sau, iar clientii se vor putea bucura in continuare de mix-ul perfect intre dinamica la condus caracteristica pentru o limuzina de lux cu securitatea, spatiul si oportunitatile oferite de un SUV.

    Noul Murano va fi insa mai rapid, mai rafinat si mai economic in ceea ce priveste costurile de intretinere si ofera un interior somptuos, modern, imbracat intr-un exterior nou si mai elegant.

    Clientii vor avea la dispozitie in standard sistem de navigatie cu DVD, geamuri fumurii pe spate, faruri bi-xenon, cruise-control, radio CD cu redare MP3 cu magazie de 6 discuri, cheie inteligenta, scaune fata reglabile electric cu memorie si jante din aliaj de 18 inch. De asemenea, sonorizarea va fi asigurata de un sistem audio superperformant marca Bose cu 11 difuzoare, inclusiv doua subwoofere Richbass.

    Habitaclul abunda de materiale placute la atingere si finisari charcoal sau in piele de culoare bej de o calitate excelenta, cu dubla cusatura. De asemenea, nu lipsesc nici insertiile din aluminiu, iar lumina ambientala fac din habitaclul noului Murano unul care aduce mai degraba cu o limuzina de lux decat cu un SUV sport.

    Haionul este actionat electric si poate fi deschis sau inchis in 7 si, respectiv, 9 secunde, de la un buton situat pe cheia inteligenta sau de la unul pozitionat chiar pe haion.

    Noul Nissan Murano este echipat cu o versiune imbunatatita a familiarului propulsor V6 de 3,5 litri, care acum dezvolta cu 22 CP mai mult, respectiv 256 CP, in timp ce cuplul a crescut de la 318 Nm, la 334 Nm, disponibili la 4.400 rpm. Acest propulsor este conectat la o cutie de viteze automata Xtronic CVT revizuita, care reduce cu 20 % consumul de carburant, de la 10,2 litri/100 km, la 9 litri/100 k, iar emisiile de CO2 de la 295 g/km, la 261 g/km.

    Cu acest motor, noul Murano este capabil sa atinga "suta" in 8,0 secunde, cu 0,9 mai rapid decat vechiul model, si o viteza de varf de 210 km/h (in loc de 200 km/h cu cat era creditat predecesorul sau).

    Preturile la noul Nissan Murano pentru Europa de Vest sunt cuprinse intre 41.250 si 42.880 de euro.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1322