rss

Nicolas Cage se gandeste la un film despre motorsport

  1. 22/02/2007
  2. Tags: Nicolas cage
    Vezi toate fotografiile (1)
    In weekendul trecut starul Nicolas Cage a dat startul in Daytona 500. Evident, imediat a fost asaltat de jurnalistii care-l intrebau daca si-ar dori sa joace intr-un film avand drept subiect sporturile cu motor, asa cum o facea, spre exemplu, Steve McQueen, care a interpretat rolul principal intr-o pelicula care oferea publicului o imagine romantata a atmosferei cursei de 24 de ore de la Le Mans.

    Cage a evitat sa raspunda. Dar, dupa cateva zile, a dat curs invitatiei la dialog cu jurnalistii, si a precizat: „Evident, mi-ar face mare placere. Daca cineva mi-ar da sansa sa joc intr-un astfel de film, as accepta fara rezerve. Indiferent daca in film s-ar vorbi despre Le Mans, Daytona sau Formula 1”.

    Legatura lui Cage cu bolizii de mare viteza este deja cunoscuta. El a fost erou principal in filme precum „Gone in 60 Seconds”, „The Rock” sau „Ghost Rider”, si de fiecare data a lasat fanilor o impresie deosebita.

    Totusi, spun jurnalistii, ar avea probleme sa interpreteze rolul unui pilot de Formula 1, mai ales intr-un moment in care in competitia regina a motorsportului cuvantul de ordine este tineretea.

    Presa americana speculeaza ca ar avea mai mare succes intr-un film despre NASCAR, mai ales ca la Daytona 500 intre protagonisti s-au aflat si piloti care au trecut binisor de 40 de ani.
    Vizualizari: 783
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »