rss

Nick Faldo este noua imagine Maybach

  1. 20/03/2007
  2. Tags: Maybach, Nick Faldo
    Vezi toate fotografiile (1)
    Legenda golfului Nick Faldo si marca exclusivista a grupului DaimlerChrysler au incheiat un parteneriat in urma caruia britanicul va fi noul ambasador Maybach, urmand a avea de indeplinit mai multe activitati cu privire la promovarea produselor germanilor.

    „Odata cu cooptarea lui Nick Faldo am castigat un amabsador care a reusit sa se bucure de-a lungul carierei de un succes extraordinar si care – la fel ca si Maybach – este implicat in promovarea tinerelor talente”, a declarat Klaus Nesser, presedintele companiei.

    De partea cealalta, castigatorul a sase turnee master si a inca 40 de turnee diverse s-a aratat foarte incantat de aceasta colaborare: „Ca si jucator profesionist de golf m-am straduit in permanenta sa devin pe cat de bun puteam si pot spune ca aceeasi dorinta de perfectiune a fost aplicat si in constructia avestei masini foarte speciale. Maybach reprezinta absolutul in designul si tehnologia auto si sunt extrem de fericit sa fiu asociat cu o marca care se bazeaza pe aceleasi valori ca si mine”.

    Printre indatoririle lui Nick Faldo de anul acesta  se va numara si participarea la editia 2007 a Maybach Golf Cup, o competitie la care sunt invitati inclusiv viitori sau actuali proprietari ai unor asemenea limuzine.

    Ei vor avea posibilitatea, in cazul unor rezultate foarte bune, sa se califice la unul dintre cele patru turnee majore ale anului (similare cu turneele de Grand Slam din tenis), dar parca si mai important este premiul acordat pentru o reusita din prima (celebrul „hole in one”): un Mercedes McLaren SLR nou-nout. Ce zici Jiji – te bagi?
    Vizualizari: 806